Снимка Руслан Йорданов/Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Бохемия продължава да разширява своето присъствие на туристическия пазар, предлагайки неповторими изживявания в различни дестинации по света. Круизите и почивките в Египет с чартърни полети на агенцията продължават да заемат важно място в портфолиото с дестинации и да се радват на завиден успех и най-много положителни отзиви от клиенти. Това се дължи на голямото разнообразие от екскурзии в дестинацията, както и пълната подкрепа на ерудирани местни екскурзоводи и грижовни водачи от България, които на място представят атракциите по интригуващ и запомнящ се начин.

Не на последно място, качеството е основна ценност за Бохемия и именно това е причината постоянно да се обогатява разнообразието от 5-звездни хотели по почивките в Египет, както и да се проверяват всички обекти, хотели и ресторанти лично от специалистите във фирмата предварително. Факт е и постоянното обновяване и обогатяване на туристическата програма, за да бъдат задоволени всички запитвания на туристите.

Традиционно всеки клиент на Бохемия в Египет не пропуска най-впечатляващите забележителности като Пирамидите и статуята на Сфинкса, а новата специална програма „Ваканция в ЕГИПЕТ – Кайро, Абу Симбел, круиз по Нил и мини почивка в Хургада!” предлага още повече удобство и комфорт. Създадена специално спрямо желанията на посетителите през изминалата 2023 г., екскурзията акцентира върху най-интересните забележителности от Старото и Новото царство, но предлага и луксът на 5* настаняване в Кайро, Хургада и на круизния кораб. Освен стандартните места за посещение, в цената са включени още: посещение на пирамидите в Сакара – дом на първата стъпаловидна пирамида на фараона Джосер, Сарабиум – приютил мистичните гигантски саркофази, директен полет до Абу Симбел, музея на Нубийската култура и изкуство в Асуан и още много други…. 

„Бохемия“ посреща 30-годишния си юбилей с програми в над 70 дестинации

Друга нова програма на Бохемия е “Екскурзия в Египет – Западната пустиня и оазисите на Египет – Кайро, Александрия, Сива, Фаюм и Хургада с вътрешен полет”. В нея освен стандартното посещение на Хеопсовата пирамида и историческия музей в Кайро са включени още пирамидите в Сакара, мистичния Сарабиум, Александрия, оазисите Сива и Файм, националния резерват “ Уади Раян“, средиземноморския курорт Марса Матрух и още много други…

Египет с Бохемия ви предлага не само прекрасни възможности за отдих на отлични цени, но и опцията да се докоснете до уникални културно-исторически забележителности, дело на една от най-старите цивилизации в света в съчетание с привлекателно пътешествие с круизен кораб. Агенцията често обявява и атрактивни промоции, с които да зарадва всички желаещи да пътешестват. 

Всички програми в Египет на Бохемия можете да разгледате ТУК!

Сподели публикацията