Наградите на ЕСПА
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Две българки са част от експертно жури, което ще оценява кандидатите за европейските награди за иновация в СПА индустрията. Комисията, която ще оценява проектите, се състои от 6 души, а част от авторитетното жури са д-р Сийка Кацарова – вицепрезидент на Европейската СПА асоциация и председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA), и проф. Тодорка Костадинова от Медицински университет – Варна.

Кацарова е един от основателите на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм – BUBSPA и негов президент от 2018 г. Тя има 25 години опит в хотелиерството на България, член е на борда на Германо-Българска индустриално-търговска камара и почетен гражданин на Чепеларе. Проф. Костадинова е зам.-ректор в МУ-Варна и бивш зам.-министър на здравеопазването в България.

Престижните годишни награди са организиран от Европейската СПА асоциация. Всички проекти се оценяват на базата на 5 сегмента за оценка, включително оригиналност, въздействие на иновацията, практичност, измеримост на ползите и устойчивост.

Архив ‘2022

Крайният срок за кандидатстване в осемте категории е 3 септември, а връчването на красивите награди ще се проведе на конгреса на ЕСПА в Карлови Вари в началото на октомври. Континенталната организация е основана през 1995 г. и ежегодно отличава най-добрите иновативни СПА дестинации, СПА хотели, СПА продукти и други, като насърчава обмяната на опит, най-добри практики и ноу-хау. Церемонията стимулира устойчивите политики и се превръща в празник на иновациите и високите постижения в СПА индустрията.

Сподели публикацията