Албания

София. Българският туроператор Mistral Travel ще прави за първи път чартъри до Албания – една от най-бързоразвиващите се европейски дестинации в туризма. Директните полети с Bulgaria Air от София до Тирана ще бъда реолизирани на 18 и 21 септември. 

Въздушната връзка между двете столици ще отнеме по-малко от час, за да може сънародниците ни да кацнат на международното летище в Албания. Веднага след това е организиран трансфер до избрания хотел в Дуръс, а пакетните цени на 4-дневната програма от започват 855 лева на човек в двойна стая.

“За септемврийските празници екипът на Мистрал Травел предлага едно незабравимо преживяване в Албания – страна, която ще очарова туристите със своето разнообразие, културно богатство и невероятната си природна красота.

Организираме целодневна екскурзия до Историческия град Круя, където е замъкът на Скендербег. В столицата Тирана пътешествениците могат да се отдадат на шопинг туризъм. Берат – град на ЮНЕСКО, ще впечатли гостите си с албанската античност и архитектура на старите къщи с големи прозорци, които
гледат към града.

Планираме да организираме едно дневно плажно парти и едно нощно парти “Albanian night”, заяви за Bgtourism.bg управителят на компанията Борис Карагеоргиев.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA