Slide
Slide

София. Mistral Travel & Events ще организира първи чартър до остров Закинтос. Директният полет на туроператора ще бъде на 31 май, а предложението включва 5-дневна програма в специално подбрани хотели. Директният полет ще бъде реализиран с „България Еър“, а ранните записвания са до 15 март. Туроператорът организира един чартър, но с две програми с много възможности – едната е Лятна почивка на Закинтос, а другата е Лятно парти на Закинтос.

Българските туристи могат да резервират своята почивка на цени, започващи от 765 лева. На място пътешествениците могат да резервират допълнителна комбинирана екскурзия с посещение на Острова на костенурките – Маратониси, пещерите Кери и скалите Мизитрес.

Кристалните води на Йонийско море ще отведат сънародниците ни и до пиратския залив Навагио (Заливът на корабокрушенците), за да видят 40-годишен остатък от кораб, лежащ на красив златен плаж – до него може да се стигне само по море.

Mistral Travel & Events организира грандиозно откриване на сезона с парти на Халкидики

В програмата влизат още: Банана бийч, един от най-популярните плажове на острова, плаж Навагио, манастир Агиос Георгиос Кримнон, най-старото маслиново дърво в света в селцето Ексо Хори – над 2000 г., както и още много атрактивни допълнителни предложения на Mistral Travel & Events по време на лятната почивка на Закинтос. Резервация или подробна информация може да получите на телефон 02 980 44 59 или в прикачените файлове:

Изтегли в PDF, Изтегли в DOC

Кулминацията в програмата на туроператора са събитията, които са насочени към туристите с младежки дух. Mistral Travel & Events грандиозни забавления –  парти на яхта VVIP Yacht Party, парти в бяло “The White Party”, парти на басейна в Karma Day Club и парти Big Night Out в Ikon Club с DJ.

Сподели публикацията