Снимки Mistral Travel & Events
Slide
Slide

София. Mistral Travel & Events организира през май три чартъра до остров Корфу. Полетите ще бъдат на 20, 24 и 28 май и ще дадат възможност на българските туристи да преоткрият райското място за мини почивка, научи Bgtourism.bg от управителя на компанията Борис Карагеоргиев.

Полетите за програмата Майски празници на остров Корфу ще бъдат реализирани с България Еър. До 31 март са ранните записвания, които ще дадат възможност на българските туристите да резервират своята ваканция на цени от 705 лева.

Mistral Travel & Events обяви пролетната си чартърна програма до Африка

Корфу е вечно зелен, красив и спокоен остров, наричан Райската градина на Боговете. Това малко гръцко бижу пленява своите посетители с уникална природа, богата история и невероятни плажове за почивка. Легендата разказва, че Посейдон се влюбил в дъщерята на речния бог Азоп и речната нимфа Менопа, красивата Керкира. С помощта на Зевс, богът на моретата я отвлича и завежда на скрит остров. В израз на своята любов, Посейдон кръщава този остров на нейно име.

На място се предлагат интересни екскурзии до двореца Ахилион – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на любимия ѝ герой Ахил; до Канала на любовта в Сидари и Палеокастрица; целодневен круиз до островите Паксос и Антипаксос с възможност за плуване, посещение на Синята лагуна, както и други атрактивни предложения на острова.

ИЗБЕРЕТЕ СИ ХОТЕЛ НА ОСТРОВ КОРФУ

Сподели публикацията