Борис Карагеоргиев реализира едни от най-мащабните събития в областта на туризма
Slide
Slide

Банско. 1 700 души направиха резервации за 8-ми декември в Банско, съобщи за Bgtourism.bg управителят на Mistral Travel & Events Борис Карагеоргиев. За поредна година той реализира мащабния си проект Мега Банско. Гостите ще се настанят в планинското градче на 7 декември и ще останат две нощувки. Големият купон ще се вихри в месните механи с уникална кухня и с жива музика, както и в дискотеките с DJ и много изненади. Пакетите започват на цени от 89 лева.

Все още има свободни места за Новогодишните програми в чужбина, към които има сериозен интерес през последните дни. Туроператорът организира грандиозно посрещане на 2023 г. в Сърбия. 750 нашенци ще бъдат в Белград, а още стотина ще вдигат наздравица в Пирот. Купонът ще бъде на макс, тъй като за настроените ще се погрижат DJ Дамян и Яворчо, а специален гост ще бъде Наташа Джорджевич. Цените за западната ни съседка започват от 440 лева с нощувки и закуски. С включена Новогодишна вечеря офертата е 600 лева за 4 дни и 3 нощувки със закуски.

Запознайте се с актуалните предложения на Mistral Travel & Events ТУК!

Близо 300 нашенци се очаква да празнуват Нова година в Доминикана, а към тях ще се присъединят и още стотина от Съединените щати, сподели още Борис Карагеоргиев. Припомняме Ви, че на борда на самолета ще има една дузина популярни и обичани изпълнители и артисти, които ще забавляват българските туристи за Нова година и в първите дни на 2023 г. Градусът на настроението ще вдигнат Тончо Токмакчиев, Галена, Deep Zone Project, DJ Stenly, Краси Радков и Фики Стораро. Туроператорът организира 3 частни BG партита с партньорство с BG – VOICE; 29 декември – Deep Zone Project (open bar); 31 декември – Галена, Тончо Токмакчиев, DJ (празнична вечеря и open bar); 1 януари – Фики, Краси Радков, DJ (open bar).  Гостите ще могат да се насладят на маркови напитки в звездните вечери. Нашенци ще се радват на комфорта и екзотиката на един от най-привлекателните хотели в района Barcelo Bavaro Palace.

Сподели публикацията