Боровец. Летният сезон в Боровец ще бъде открит на 17 юни. За поредна година, Боровец ще бъде домакин на едно от най-големите международни състезания Borovets Open Cup. Надпреварата ще се проведе от 23 до 25 юни в Боровец байк парк.

Тази година състезанието ще даде старт на Българските Даунхил Серии, по традиция е част от календара на Международния колоездачен съюз, като събитие от клас 1 и ще носи точки за световната ранглиста, а за първи път ще бъде също и Държавен Личен и отборен шампионат по спускане към Българска Федерация Колоездене! Регистрацията за участие вече е активна и може да бъде открита тук.

През месеците юли и август, гостите на емблематичния хотел Рила в курорта ще могат да се насладят на кулинарни уикенди с акцент Средиземноморска кухня, Балканска кухня, уикенд на майстора готвач, както и на различни гост изпълнители на The Terrace Lounge, танци и винена дегустация.

Боровец отново ще бъде домакин на международния джаз фестивал „Д-р Емил Илиев“.

Форумът ще се проведе от 4 до 9 август в сърцето на курорта – пред хотел Рила. Очакват Ви незабравими вечери с едни от най-известните български и световни звезди на джаза в неповторимата атмосфера на Рила планина.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA