Slide
Slide
Slide
Slide

София. Българската компания LAREN е създателят на козметиката в хотелите от веригата Hyatt Inclusive Collection в България, научи Bgtourism.bg от Кремена Карауланова – собственик на LAREN hotel cosmetics & textile. 

“Тази серия козметика е особено специална за нас, не само защото вложихме в нея много старание и лично отношения, но и защото това е нашата първа линия създадена изцяло по наши формули, парфюмни композиции и дизайни. Когато разработвахме състава искахме да се съобразим с нуждите на гостите в тези хотели. Взехме предвид, че кожата след слънце изисква специални грижи, както и косата. Затова заложихме на активни съставки, които да подпомогнат възстановяването след морската вода и ярките слънчеви лъчи”, каза Карауланова.

“Постарахме се да извлечем най-ценните качества на природните съставки и затова нашите продукти са с 97% и 96% натурален състав по ISO16128Избрахме меки пенители, защото знаем, че хотелската козметика трябва да бъде подходяща за много различни видове и типове коса и кожа. За лосионите за тяло сме избрали активни съставки с успокояващи  свойства, а именно бадемово масло, шея и алантоин, формулите са с 96% натурален състав.

Попиват много бързо, усещането върху кожата е като кадифен филм. Балсамът за коса е хидратиращ и възстановяващ, всички знаем как морската вода се отразява, особено на дългите коси. В него използваме шея и хидролизиран кератин, който буквално запечатва косъма и предотвратява щетите, които солената вода и слънцето могат да нанесат.
Отново сме заложили на 96% натурални съставки”, добави още Карауланова. Козметиката на българската компания гостите мога да открият в хотелите на Hyatt Inclusive Collection, EMEA – Bulgaria: Secrets Sunny Beach Resort and Spa, Dreams Sunny Beach Resort and Spa, Alua Helios Bay и AluaSun Helios Beach. 

Сподели публикацията