Община Кюстендил предлага виртуална разходка с VR очила на посетителите на изложението в Истанбул
Община Кюстендил предлага виртуална разходка с VR очила на посетителите на изложението в Истанбул
Slide
Slide
Slide
Slide

Истанбул. Община Кюстендил предлага виртуална разходка с VR очила на посетителите на международното туристическо изложение EMITT в Истанбул. Форумът се провежда от 6 до 9 февруари.

“Кюстендил презентира своите възможности за туризъм по иновативен и интересен начин, рекламирайки своите забележителности чрез новите технологии – 360 градусова виртуална разходка с VR очила и с таблет. С поставянето на VR очилата посетителите на изложението могат да се разходят навсякъде, да посетят туристически обекти и природни забележителности в Кюстендил, да получат интересно виртуално преживяване, което да ги накара да посетят дестинацията ни. Най-посещаваното място в общината е художествената галерия “Владимир Димитров – Майстора”, която също фигурира във виртуалната разходка. Могат да се разгледат Крепостната стена, Средновековната църква “Св. Георги”, която е от 11 век, Римските терми и др.”, каза пред Bgtourism.bg Георги Разсолков – старши експерт “Туристическа реклама” в община Кюстендил.

Той посочи, че Кюстендил е интересен за турските туристи и със своите минерални и лечебни води в балнео и СПА центровете.

Сподели публикацията