Slide
Slide

Атина/София. Celestyal отмени всички плавания през декември. Една от причините е значителното увеличение на броя на анулираните резервациите. Припомняме ви, че Израел отпадна от програмата на круизната компания след началото на конфликта и дестинацията беше заменена с остров Крит. Ето какво съобщиха от офиса на круизната компания за Bgtourism.bg:

В отговор на ценните отзиви на нашите гости и партньори, както и на значителното увеличение на броя на анулираните резервации, Celestyal взе решение да отмени всички плавания през декември. Решението влиза в сила от 02-ри декември, 2023 г. и се отнася за всички плавания на Celestyal от тази дата до края на годината.

Всички засегнати гости и партньори на туристическите агенции се уведомяват за потвърждаване на тези мерки и бихме искали да им благодарим за проявеното разбиране.

На гостите, на които предстои да пътуват по засегнатите маршрути, ще бъде предоставен възстановим ваучер за бъдещ круиз в размер на 100% от общата платена сума, като към ваучера ще бъдат добавени допълнителни още 25% безплатен кредит от общата платена сума за всеки следващ круиз, резервиран и отплаващ до 31 декември 2024 г. Всички комисиони на агентите ще бъдат запазени за повторните резервации.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA