Кристалина и Кирил от Бургас с нова услуга в България – наем на палатка и къмпинг оборудване
Кристалина и Кирил от Бургас с нова услуга в България – наем на палатка и къмпинг оборудване
Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас. Rent-A-Tent BG е нова и уникална за България услуга за наем на палатки и цялостно къмпинг оборудване. Зад този проект стоят двама предприемчиви млади хора – Кристалина и Кирил от гр. Бургас.

Целта на Rent-A-Tent BG е да предоставя висококачествени, безпроблемни решения за палатки под наем или цяло къмпинг оборудване, както за индивидуални, така и за бизнес клиенти. А мисията им е да предложат разнообразие от опции, персонализирано обслужване и експертна подкрепа, за да осигурят незабравими преживявания на открито за всички свои клиенти.

Услугата, от една страна предоставя възможност всеки да опита къмпингуването, като се довери на висококачествени и световно известни марки за къмпинг и туризъм оборудване на ниски цени, и от друга – изграждане и развитие на къмпинг културата в нашата страна и създаване на общност от хора, за които почивката сред природата е начин на живот.

В свят, изпълнен със стрес и забързаност, Rent-A-Tent BG предлага уникалната възможност да се откъснете от ежедневието и да се потопите в красотата на природата. Като водеща компания за наем на палатки и къмпинг оборудване в България, ние предоставяме всичко необходимо за вашето съвършено къмпинг изживяване.

Наличните за наем висококачествени палатки и оборудване ще задоволят нуждите както на начинаещи, така и на опитни къмпингари. С Rent-A-Tent BG, можете лесно и удобно да наемете всичко необходимо за вашето приключение, без да се притеснявате за съхранение или транспорт. Кристалина и Кирил винаги са на разположение да ви помогнат с избора и да ви предложат най-добрите решения за вашите нужди.

И още нещо. Rent-A-Tent BG предлага и организация на корпоративни събития, ретрийти и team building мероприятия. Представете си вашия екип, обединен под звездите, споделяйки моменти на хармония и вдъхновение сред природата. Независимо дали планирате уикенд на брега на морето или продължително приключение в планините, те са на линия да осигурят комфорт и безопасност за вашето събитие.

Открийте свободата и спокойствието на къмпинга с Rent-A-Tent BG. Нека вашето следващо приключение бъде незабравимо!

Повече информация на:

https://www.rentatent.bg/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61557031280685
https://www.instagram.com/rent.a.tent.bg/
https://www.youtube.com/@Rent-A-Tent-BG

Съдържание от Rent-A-Tent BG, Camping.BG

Сподели публикацията