Хотел 103 градуса в Сапарева баня

Сапарева баня. Италиански уикенд предлага тази седмица 103° Хотел & Спа в Сапарева баня. От 31 март до 2 април гостите на хотела могат да комбинират своята СПА почивка с интересни традиционни предложения, които са част от менюто към заведението в хотела.

Домакините са осигурили и чудесна селекция от специално подбрани италиански вина. Ресторантът е отворен както за гости на хотела, така и за външни посетители, които могат да направят резервация на тел. 0899 103 103 или 0886 103 103.

Емблематичният хотел в СПА градчето скоро ще предложи и интересно пролетно-лятно меню за всички свои посетители на ресторанта с изцяло нови предложения на главния готвач. Менюто е за всички любители на кулинарните шедьоври.

„Храната е отражение на нашия майстор готвач, заложил на качествени продукти, пресни подправки и внимание към детайла. Ресторантът на 103° Hotel & Spa е място, където нашите гости могат да отпразнуват своите специални поводи или да прекарат една вечер в приятна обстановка със семейството или приятели. С покачването на температурите ще отвори и Sky Bar, който ще посреща посетителите със свежи напитки около минералното хидромасажно джакузи“, споделиха от хотела.

Великден в 103 Хотел & Спа

В ход са и продажбите за Великден. Хотелът предлага пакет, който включва три нощувки – от 14 до 17 април, със закуска, ползване на СПА зоната и празничен обяд. На 16 април е осигурена и фолклорна програма с ансамбъл, който ще зарадва гостите с празнична атмосфера. Резервации може да се направят през сайта или директно по телефона.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA