Slide
Slide
Интервю с Лиза Караджа от маркетинг отдела на Медите СПА Резорт и Вили 

– Здравей, Лиза! Какви са новостите и атрактивните предложения, с които Медите СПА Резорт и Вили ще привлича туристи тази пролет?

– Тази пролет Медите СПА Резорт и Вили предлага редица нови атракции и привлекателни предложения. Въвеждаме нова вилна зона с уникални удобства и услуги, които се фокусират върху лукса и уединението. Също така, разработваме специални пакети и оферти, които включват разнообразни SPA процедури, активни дейности и изискани гастрономически изкушения, за да гарантираме пълното задоволство на нашите гости.

– Какви са впечатленията на гостите ви относно новата вилна зона и различната концепция, която предлагате?

– До момента впечатленията на нашите гости от новата вилна зона са изключително положителни. Те оценяват висококачествените услуги и удобствата, които предлагаме, както и различната концепция, която сме въвели. Гостите се наслаждават на уединението и спокойствието на околната природа, като същевременно се наслаждават на релаксиращите SPA процедури и възможностите за активен отдих.

Великден в Медите СПА Резорт и Вили 

– Вашето семейство се е доказало в областта на туризма. Защо и вие избрахте да градите кариера чрез туризъм?

– За мен и моето семейство туризмът не е просто бизнес, а истинска страст и начин на живот. Ние вярваме в силата на гостоприемството и възможността да създадем незабравими преживявания за нашите гости. Изборът ни да градим кариера в туризма е вдъхновен от желанието ни да споделяме красотата и уникалността на нашата дестинация с хора от целия свят.

Майски празници в Медите СПА Резорт и Вили 

– Как изглежда перфектната почивка в Сандански през твоите очите?

– В моите очи перфектната почивка в Сандански е съчетание от релаксация, приключение и културно обогатяване. Тя включва спокоен престой в комплекса, релаксиращи SPA процедури, наслаждаване на околната природа и кулинарни изживявания с автентични вкусове на региона.

Лиза Караджа с поредната награда, която е признание за 5-звездния комплекс

– Вие сте от новото поколение мениджъри в туризма. Как работите с младите специалисти в маркетинговия екип и какви са идеите ви за развитието на комплекса чрез иновациите в днешно време?

– В качеството си на ново поколение мениджъри в туризма, ние активно работим с младите специалисти в нашия маркетингов екип, като ги насърчаваме да донесат свежи идеи и перспективи за развитието на комплекса. Използваме иновативни подходи в маркетинга и обслужването на клиенти, за да запазим конкурентното си предимство и да задоволим нуждите на съвременния турист.

Разговаря Руслан ЙОРДАНОВ/Снимки Личен архив

Сподели публикацията