Slide
Slide

Честита Нова година, скъпи приятели! Екипът на Bgtourism.bg ви пожелава здравето, късметът и успехът да бъдат ваши неизменни спътници през цялата 2023 година! Нека тя да донесе радост и топлина в домовете ви, да сбъдне вашите мечти и да ви вдъхнови за нови постижения!

И през изминалите 365 дни бяхме заедно. Благодарим ви, че разчитахте на нас, за да бъдете коректно информирани за всички новини в областта на туризма – в делничните и в празничните дни! Нашите новини бяха във Вашия телефон, лаптоп, таблет или компютър. Благодарим ви за доверието, което ни гласувате!

2023 г. е специална за нас – ще празнуваме своята 5-годишнина от основаването на медийната ни група, включваща сайтовете Bgtourism.bg, Destinations.bg, Jobs.Bgtourism.bg и двуезичното луксозно списание за бизнес и туризъм DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday. През годините с увереност, пословичен труд и отдаденост спечелихме вниманието на 5 милиона уникални потребители според Google Analytics. Ежедневно доказваме своето отношение към туризма и желанието си да бъдем полезни на индустрията и читателите.

Bgtourism.bg благодари на своите партньори не само в България, но и в чужбина, които високо оцениха присъствието ни в дигиталното пространството и чрез нас реализират своите рекламни и комуникационни кампании в страната ни.

Благодарим на всички за доверието и подкрепата! За много години!

Сподели публикацията