Гранд хотел Мургавец ще отвори врати на 15 декември напълно обновен и с напълно нова концепция
Гранд хотел Мургавец ще отвори врати на 15 декември напълно обновен и с напълно нова концепция
Slide
Slide
Slide
Slide

Пампорово. Емблематичният 4-звезден Гранд хотел Мургавец, намиращ се в Пампорово, ще отвори врати на 15 декември напълно обновен и с напълно нова концепция, обяви собственичката Бояна Шарлопова.

През декември гостите на хотела ще видят реновирани помещения в елегантен стил, с усет и внимание към детайла, предоставящи пленителни гледки към планината.
Мургавец е също с реновиран нова зала за закуска и вечеря на блок маса, реновирана кафе-сладкарница с панорамна гледка, реновирана релакс зона с нова парна баня, нова класическа сауна и нова солна сауна.

Нов снежен парк за обучение на начинаещи деца ще има в Пампорово

За новия сезон хотелът ще предлага обновено меню, в което залага на прясна храна и преобладаващо местни продукти и ще радва гостите си с различни изненади, между които специални презентации и дегустации с шеф Иван Жеков. Акценти ще добавят различни тематични вечери, като ladies night, gentlemen night, дегустации на вино и местни сирена и др.

Ясен Щерев, хотелиер: Ключът към успеха е да цениш персонала и гостите си и да се адаптираш към новите технологии (видео)

За гостите има също електрически офроуд тротинетки за преходи в планината.
СПА центърът в Гранд хотела е напълно обновен, с нова концепция и ще предлага на посетителите си цялостни програми за релакс и възстановяване и различни тонизиращи процедури.

Разположен в сърцето на Родопите, хотел Мургавец създава за своите гости отлични условия за зимен ски туризъм, активен летен планински туризъм, релакс туризъм, бизнес срещи, семинари, корпоративни мероприятия и тийм билдинги, семейни събирания. А също и обиколен и маршрутно-познавателен туризъм.

Гранд хотел Мургавец е сред финалистите на Balkan Awards of Tourism Industry 2023. Церемонията ще се проведе на 5 декември в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia, а организатор на събитието е международната платформа за сътрудничество Global Leaders, съобщава  агенция VIP Communication.

Сподели публикацията