София. Министерство на туризма, съвместно с представители на туристическия сектор, участва на международното туристическо изложение PHILOXENIA в гр. Солун, Гърция, в периода 18-20 ноември 2022 г.

Изложението PHILOXENIA е значимо събитие в Гърция с пряка туристическа насоченост, което представя най-новите и интересни туристически предложения от туристически агенции и туроператори, места за настаняване и отдих, както и отдоставчици на различни туристически услуги, местни и международни туристически организации и различни дестинации и допринася за популяризирането на дестинациите и техните услуги на високо ниво. Тридневното туристическо събитие се посещава от компании и организации от целия туристически спектър (гръцки и международни туристически дестинации, хотели, туристически агенции, туристически агенти, специализирана преса и медии).

Тази година на българския информационен щанд, който е наплощ от общо 100 кв. м., съвместно с Министерство на туризма, взеха участие 4-ма представители на туристическия бизнес и общински администрации: Царевград Търнов ЕООД, Рила Травел ЕООД, Община Банско и Ню Сън Травел ООД.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA