Slide
Slide

Кристиан ИВАНОВ
София. Новото бижу на Турската ривиера в района на Фетие – петзвездният хотел Liberty Signa, имаше своята бляскава премиера на българска земя. Водещият туроператор „Емералд Травел“ събра елита на туристическата гилдия на елегантна бизнес закуска в столичния Гранд Хотел Милениум.

Гордостта на Фетие – Liberty Signa ще отвори врати на 1 май, а почитателите на турското гостоприемство вече нямат търпение. Сериозен интерес има от страна на български туристи и резервациите с „Емералд Травел“ вървят с успех.

Liberty Signa е част от престижна верига в Турция, която е добре позната на нашия пазар. Хиляди българи вече са имали възможността да се насладят на незабравима почивка в хотелите Liberty, но Signa е създаден за да бъде перла в короната.

На територия с обща площ 45 000 е изграден приказен комплекс, с елегантен, ненатрапчив лукс, в който всеки гост да се почувства като ВИП персона. „Очакваме с нетърпение откриването на Liberty Signa и вярваме, че хотелът ще отговори на най-високите очаквания“, сподели Иса Сьозен, мениджър продажби в турската верига, който водеше презентацията в София.

Сподели публикацията