Slide
Slide

Пловдив. Подкрепата, която оказахте допринесе за утвърждаването на Пловдив, като притегателен център за винен и културно-исторически туризъм. Благодарение на това събитието е част от националния туристически календар и с гордост можем да заявим, че то е сред най-мащабните туристически събития в България и Пловдив. Това споделят в благодарствено писмо към медийните си партньори от Организационния екип на фестивала „Дефиле на младото вино“. Bgtourism.bg е традиционен медиен партньор на емблематичното за Пловдив събитие.

Пловдив е туристическа дестинация на България за 2022 г.

Тази година рекорден брой дегустации отчетоха организаторите на „Дефиле на младото вино“. Ноемврийското издание реализира над 102 хиляди дегустации, а това е ръст от 27% спрямо най-силната досега 2021 г. Преди това бе отчетен и рекорд сред участниците. Във форума се включиха 67 участници или с 15% повече от м.г.
Пловдивчани и гостите на града имаха възможност да дегустират повече от 300 вина на 45 изби от цялата страна.

„Дефиле на младото вино“ ще получи на 13 декември наградата на Министерството на туризма в категорията „Специализиран туризъм“, след като спечели националното онлайн гласуване.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA