Slide
Slide

– Celestyal Discovery отплава за първи път на 22 март 2024 г. от Атина
– Корабът се отличава с нова визуална идентичност, нови обществени пространства на борда и напълно обновени каюти.
– В момента три- и четиридневните плавания по маршрута „Иконична Егея“ са на цени от 249 евро на човек.

Атина, Гърция, 28 март 2024 г. Celestyal Discovery отплава за първи път на 22 март 2024 г. по Егейско море и демонстрира новата визуална идентичност на круизната линия.

Корабът пое на първото си пътешествие от пристанище Лаврион в Атина под ръководството на опитния капитан Панайотис Гиакуматос и неговия екипаж. Към тях се присъединиха и представителите на висшето ръководство на Celestyal, които приветстваха първите гости на Celestyal Discovery.

Първият маршрут, по който корабът отплава, е „Иконична Егея“ със спирки в Миконос, Кушадасъ, островите Патмос и Санторини. Тридневното пътешествие достига до общо пет пристанища, а от 1 април към тях ще бъде добавено и известното пристанище в Ираклион, остров Крит. В периода от март до ноември Celestyal Discovery ще редува плаванията по тридневния маршрут „Иконична Егея“ с четиридневния маршрут „Иконична Егея“, който ще има допълнителна спирка на остров Родос.

След като се присъедини към флота на Celestyal, корабът Celestyal Discovery, който е с капацитет 1266 души, премина през ремонтни дейности на стойност няколко милиона евро. Celestyal инвестира значителни средства в обществените пространства на борда и цялостния ремонт на каютите. Корабът може да се похвали с новото кафене Café Nation, където се сервира кафе illy, пицарията Pizza Oven, както и Discovery Lounge, който ще си партнира с различни марки през целия сезон.

Новата визуална идентичност на Celestyal Discovery се състои от:

  • Обновено лого на Celestyal и нов шрифт с по-изчистени линии и симетрия, които се вписват по естествен начин в дигиталния свят.
  • Отличителен корпус със синя вълна. Концепцията е създадена от оперативния екип и демонстрира сътрудничеството между екипите в компанията, както и движението на Celestyal напред.
  • Характерните за Celestyal звезди.
  • Уникален дизайн на комина, който допълва визията на всеки кораб и показва красивите линии на всеки един от плавателните съдове.

Celestyal Journey също ще има нова визуална идентичност. Тя ще бъде представена в началото на 2025 г., след като корабът премине планираната профилактика в Арабския залив. Celestyal Journey ще бъде част от програмата с плавания през зимата от ноември 2024 до март 2025 с начална точка пристанището в Доха, Катар.

Bgtourism.bg стартира свой канал във Viber и автоматизиран чатбот

„Този уикенд имахме удоволствието да посрещнем 1100 гости на борда на най-новия ни кораб Celestyal Discovery. Успешно обновихме флота си за по-малко от година, като останахме верни на стремежа си да инвестираме в преживяването на нашите клиенти. Celestyal вече предлага първокласни пътувания, по време на които гостите се потапят напълно в атмосферата на дестинациите и се наслаждават на незабравими моменти както на борда, така и на сушата. Настоящият период е изключително вълнуващ за нас, тъй като продължаваме да се развиваме като глобална марка и очакваме с нетърпение още промени през следващата година“, заяви главният изпълнителен директор на Celestyal Крис Теофилидес.

“С радост поставяме начало на сезон 2024 и целогодишните ни плавания. Това се случва след като представихме 12 нови дестинации, напълно обновен флот и подобрихме изживяването на борда за нашите гости”, сподели главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

Celestyal обнови ресторантите си със специализирана кухня

„През изминалата година непрекъснато се вслушвахме в обратната връзка на клиентите и партньорите ни, за да разберем кое прави Celestyal толкова специална компания. За да отразим тази обратна връзка, развихме идентичността си, а обновеният флот и новата му визия са най-забележимото и естествено продължение в усъвършенстването на нашия бранд“, допълва той.

В момента Celestyal предлага три- и четиридневни круизи по маршрута „Иконична Егея“ на борда на Celestyal Discovery на цени от 249 евро на човек (в продажба са круизите за 2024 г. и 2025 г., а плаванията за 2026 г. ще влязат в продажба до няколко седмици). Посочените цени са за вътрешна двойна каюта, хранене, напитки с храненията, 75 евро отстъпка на човек за предварително резервирана екскурзия на брега, пристанищни такси и такси за услуги.

Пътуващите, които направят резервация преди 31 май, ще могат да се възползват от ниска стойност на авансовото плащане  – от 125 евро на човек.

За повече информация можете да посетите celestyal.com

Сподели публикацията