Черноморски форум за ваканционни имоти ще се проведе в Бургас
Черноморски форум за ваканционни имоти ще се проведе в Бургас
Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас. За първи път у нас, на 11 януари, от 9:30 ч., в хотел „България“ (Бургас), ще се проведе конференцията NextHome Black Sea 2024: Черноморски форум за ваканционни имоти.

Целта на форума е да събере инвеститори и предприемачи, професионалисти в управлението на имоти, архитекти, официални лица и медии, които да обсъдят предизвикателствата и възможностите при инвестициите, проектирането и управлението на жилища и ваканционни имоти по българското Черноморие.

Програмата на събитието ще хвърли светлина върху най-важните тенденции, предизвикателства и възможности в инвестициите, архитектурата и интериорния дизайн на ваканционните жилища, както и върху устойчивото проектиране, строителство и иновациите в тази област.

NextHome Black Sea 2024 ще създаде платформа за контакти между заинтересованите страни. Участниците ще имат възможност свободно и непринудено да обменят информация и идеи по темите, които ги вълнуват, както и да създадат нови професионални партньорства.

Събитието се провежда с подкрепата на Камарата на архитектите в България, Българската фасилити мениджмънт асоциация и ФИАБЦИ България.

Участие във форума вече потвърдиха Федерико Лазари – изпълнителен секретар на най-авторитетната европейска асоциация на строителите на жилища – Build Europe, Живко Иванов – директор „Управление на активи“ в „Галакси Инвестмънт Груп“/ Дриймвил/, Радослав Котларов – изпълнителен директор на Джи Хотелс (Главболгарстрой), Веселина Попова – клъстър генерален мениджър на хотели “България” (Бургас) и “Черно море“ (Варна), Иван Велков – председател на УС на Българската фасилити мениджмънт асоциация и ФИАБЦИ България, Добромир Ганев – управител на Форос и председател на НСНИ 2018-2023. и други.

Програмата на NextHome Black Sea 2024 включва панелни дискусии и представяния на проекти, като основните акценти в нея ще бъдат:

Инвестиционна среда, предизвикателства и възможности за развитието на устойчиви проекти за ваканционни имоти по българското Черноморие.
Какъв е потенциалът на Черноморието да се превърне в предпочитана дестинация за туристи, дигитални номади и expats?
Преглед на пазара и представяне на нови проекти за ваканционни имоти.
Устойчиво проектиране, строителство и интериорен дизайн на ваканционни имоти – как да бъдем в крак с тенденциите, какво търси днешният купувач?
Управление на имоти за краткосрочно отдаване: кои са най-големите предизвикателства, къде да търсим възможности?
Сподели публикацията