Снимкa Маринела Хадживарнава/ Bgtourism.bg
Slide
Slide
София. Чартърът за Нова година в Доминикана, организиран от 26-годишния Борис Карагеоргиев от Mistral Travel & Events, се напълни. Партньор на грандиозното събитие е BG VOICE. Интересът за резервации към дестинацията продължава, но местата са изчерпани, сподели той. На борда на самолета на GullivAir ще пътуват 268 души, като 18 от тях са в бизнес класа. 
На самолета за Доминикана са и звездите, които ще забавляват българските туристи за Нова година. Към нашенци на място ще се присъединят и още 150 българи, които живеят в Съединените щати. Полетът от София до Пунта Кана е на 27 декември, а връщането на 3 януари.
Летище Пунта Кана/ снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Градусът на настроението ще вдигнат Галена, Тончо Токмакчиев, Deep Zone Project, DJ Stenly, Краси Радков и Фики Стораро. Туроператорът организира 3 частни BG партита с партньорство с BG – VOICE; 29 декември – Deep Zone Project (open bar); 31 декември – Галена, Тончо Токмакчиев, DJ (празнична вечеря и open bar); 1 януари – Фики, Краси Радков, DJ (open bar). Гостите ще могат да се насладят на маркови напитки в звездните вечери. Нашенци ще се радват на комфорта и екзотиката на един от най-привлекателните хотели в района Barcelo Bavaro Palace.
Остров Саона е сред любимите места на туристите/снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
„Това е първият чартър, който организираме до Доминикана. На борда са хора, които ценят своето време и средства, и имат усет към хубавите дестинации“, сподели Карагеоргиев, който подготвя нови чартъри и проекти. Mistral Travel & Events организира грандиозно посрещане на 2023 г. в Сърбия. 750 нашенци ще бъдат в Белград, а още стотина ще вдигат наздравица в Пирот. Купонът ще бъде на макс, тъй като за настроените ще се погрижат DJ Дамян и Яворчо, а специален гост ще бъде Наташа Джорджевич.
Сподели публикацията