Slide
Slide

Сливен.Когато FULL SERVICE има значение …“ С това послание собствениците на къмпинг Оазис до Сливен съобщават новината, че на територията им вече работи и автосервиз. Той може да обслужва както автомобили, така и кемпери и каравани. Порталът и халето са достатъчно високи, така че да приемат всички модели кемпери, съобщи Camping.bg.

Скоро къмпинг Оазис ще предложи и услуга за Пътна помощ, която ще е насреща при възникнала авария на автомобили, кемпери или каравани на територията на страната. За гостите на къмпинга остава да се наслаждават на престоя и разкриващите се гледки от къмпинга, а домакините ще ви осигурят спокойствието на пътя към следващата дестинация!

Къмпинг Оазис се намира в подножието на Стара планина, местността „Моллова гора“ и в непосредствена близост до град Сливен. Къмпингът предлага всички необходими условия за една спокойна и приятна почивка. Къмпинг местата са на сянка и осигурени с ел. захранване, вода, тоалетни и бани.

Къмпингът разполага с 45 дка площ, като посетителите могат да бъдат настанени сред красивата природа, независимо дали с палатка, каравана или кемпер. Неописуемата гледка към Балкана, спокойствието на природата, красивите песни на птиците и безкрайния изглед към звездното небе са част от духа на къмпинг Оазис.

На пешеходно разстояние има множество еко пътеки, които водят до красиви местности като „Карандила“, парк „Сините камъни“, който е в непосредствена близост до нас, както и скалното образувание-феномен „Халката“.

За малки и големи са на разположение интересни развлечения – детски кът, футболно и волейболно игрище, конна езда сред природата, велосипеди под наем, спортен риболов, барбекю, механа, която предлага местни и традиционни ястия.

Сподели публикацията