Slide
Slide

София. България ще се представи за 19-и пореден път на туристическото изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa, което ще се проведе в периода 03-05.10.2023 г. в гр. в Париж, Франция. На информационния щанд на Министерството на туризма участие са потвърдили Бохемия ООД, Балкания Тур ООД, Община Варна, Община Банско, съобщиха от туристическото ведомство за Bgtourism.bg.

На основание Програмата за национална туристическа реклама през 2023 г. Министерството на туризма организира националното представяне на България с щанд на площ от 42 кв.м на международното туристическо изложение.

Експото се нарежда сред най-големите туристически борси с професионална насоченост в Западна Европа и през 2023 г. ще се проведе 45-то издание на International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2023.

Програмата на изложението включва конференции и презентации на участниците и изложителите. Изложението се е обособило като борса за най-висок клас туристически продукти, на което освен дестинации, се представят авиокомпании, луксозни хотели, голф клубове, спа центрове и други.

Актуални покани за участия в туристически изложения ще откриете в сайта на Министерството на туризма!

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA