„България Еър“ с директни полети от Варна до Прага и Франкфурт
„България Еър“ с директни полети от Варна до Прага и Франкфурт
Slide
Slide
Slide
Slide

София. В началото на лятото националният превозвач отново приятно изненадва всички пътешественици с откриването на две нови директни линии от морския град Варна – до чешката столица Прага и до германския мегаполис Франкфурт.

И двата великолепни града са само на няколко часа разстояние с полетите на „България Еър“ – бързо, безпрепятствено и удобно, а лятото е един от най-подходящите сезони за посещението им.

Редовните полети от Варна до Прага са нова сезонна линия, като стартират от 23 юни и ще бъдат изпълнявани с две честоти седмично – в сряда и в неделя. Удобното разписание дава възможност на жителите на Варна и Североизточна България да разгледат забележителностите на чешката столица. Линията също така предлага планиране на ваканция на Черноморието на чехите, които искат да посетя морските ни курорти в разгара на сезона.

Втората сезонна линия от Варна до Франкфурт и обратно също предлага две честоти за пътуване през седмицата – събота и понеделник, които ще се изпълняват до края на летния сезон. Директните полети от Варна до германския град започват от 6 юли, а входната врата за цяла Европа – Франкфурт предлага много възможности за бизнес, културни събития и туризъм.

Тарифите за еднопосочен билет в икономична класа започват от 130 евро, а цената включва 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in и кетъринг на борда с топъл сандвич, шоколадче, вода и освежаващи напитки.

За още актуални новини, интересни интервюта и предложения за пътешествия в България и по света – присъединете сe към вайбър канала на Bgtourism.bg ТУК!

Сподели публикацията