„България Еър“ с промоция на билети по линията София – Лондон на специална цена
„България Еър“ с промоция на билети по линията София – Лондон на специална цена
Slide
Slide
Slide
Slide

Безплатна ски или сноуборд екипировка ще предложи компанията като комплимент към всеки пътник по линията през зимния сезон

София. През януари националният превозвач отново приятно изненадва всички пътешественици с нова промоция на самолетни билети по линията София – Лондон – София, които искат да посетя зимните ни курорти или да разгледат забележителностите на британската столица.

В рамките на промоционалния период от 17 януари до 17 февруари 2024 г.еднопосочен билет от София до Лондон в икономична класа може да бъде закупен на цени от 69 EUR, а полет от Лондон – София в същата класа струва само 89 GBP. Промоционалните условия са валидни за закупуване на самолетни билети с период на пътуване до края на зимния сезон – 31 март.

Цените по директната линия до столицата на Обединеното кралство са с до 35% намаление от редовните тарифи на авиокомпанията за зимните месеци, а условията на промоцията предлага атрактивни допълнителни предимства за пътниците. В цената на самолетните билети в икономична класа са включени един брой ръчен багаж до 10 кг, заедно с дамска чанта/лаптоп, вкусен кетъринг на борда, както и безплатен check-in.

Само сега „България Еър“ предлага и безплатен превоз на ски или сноуборд оборудване за билетите, закупени в рамките на промоцията, като всеки пътник има право на един комплект оборудване за ски или сноуборд с общ размер до 280 см. (дължина + височина + широчина) и тегло до 23 кг. В цените на билетите също така са включени и всички дължими горивни и летищни такси.

В момента е активна и празничната промоция „Обичай и лети”, която дава много възможности на пътниците да изберат следващия си вълнуващ полет до известна европейска дестинация на изкушаващи цени.

Кампанията „Обичай и лети” продължава до 15 февруари, като предлага до 50% отстъпка на втори двупосочен самолетен билет по някоя от международните директни линии на „България Еър“ при пътуване на двама пасажери. Условията също са валидни за полети в икономична или бизнес класа за пътувания, започнали до 31 март 2024 г. За повече новини, известия и актуални промоции следете уебсайта и мобилното приложение, както и социалните мрежи на националния превозвач.

Сподели публикацията