Slide
Slide

София. На 10 март в София ще се проведе церемонията, на която ще бъдат връчени златните статуетки на международния женски форум Women Leaders Awards, съобщиха за Bgtourism.bg от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Фаворит сред представителките на туристическата индустрия е Бояна Шарлопова, която е получила високите оценки на журито.

Бизнесдамата е собственик и мениджър на първата хотелиерска верига в България – Шарлопов Груп, която вече 25 години създава и развива стандарти в българския туризъм. Най-успешните жени-лидери в бизнеса, в местната власт, в дипломацията и в културата ще бъдат отличени от церемонията, организирана от Global Industrial Leaders. Тя ще се проведе на 10 март 2023 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.

Последните 5 години г-жа Шарлопова умело ръководи и развива компанията, чиито създател е съпругът й Стефан Шарлопов. Семейният бранд управлява компании с различна дейност – хотелиерство и ресторантьорство, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти, а отскоро и изграждане на фотоволтаични системи за производство на зелена енергия.

Портфолиото от хотели включва емблематичното за Шарлопов ваканционно селище „Созополис“, петзвездния Парк хотел Пирин в гр. Сандански, царствения Гранд хотел Янтра във Велико Търново, четиризвездния Гранд хотел Мургавец в зимната ни перла Пампорово и СПА хотел Девин.

През последните няколко години Бояна Шарлопова активно изучава и развива интересите и образованието си по Психология и Психотерапия, които реализира в своята терапевтична практика и на които разчита в бизнеса си, в който основна роля има човешкия фактор.

Работата й е динамична и всеки ден я среща с различни хора и интересни предизвикателства. Натрупаният опит, добрата интуиция и увереност я правят успешен лидер, който знае как да планира и постига бъдещите си бизнес цели и успехи, който не спира да се учи и да се развива.
Това, което я мотивира и вдъхновява, е началото на всеки нов ден и с него – всички нови възможности, нови уроци и идеи, срещи с интересни хора, любими мигове със семейство и приятели.

Генералният спонсор на събитието – лидерът в производството на хотелска козметика и на миещи препарати – фирма „Перилис Трейдинг“, ще изненада гостите с уникални подаръци от серията иновативни почистващи продукти с полезни бактерии.
Партньор на събитието е Порше Интер Ауто БГ.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA