Slide
Slide

Бодрум. Тази седмица Бодрум завладя телевизионния ефир с новия сезон на хитовото риалити шоу “Ергенът”, в което полуостровът на изкушенията заема главната роля. И определено има защо! Едва ли съществува човек, който не е почувствал любов от пръв поглед, изправяйки се пред романтиката и величието на живописен Бодрум.


В лазурните му заливи намират пристан яхтите на холивудски звезди, спортни знаменитости, френски президенти и съвсем истински арабски принцове, които омагьосани от приказните гледки и от кристално сините морски вълни, се завръщат отново и отново, за да се потопят в неповторимия дух на Бодрум. Каквото и да кажем за него ще бъде малко. Известен е със своите чудни ресторанти, нощни клубове, атмосфера на вечен празник и бохемски живот.

Красотата на Бодрум е възпята от цяло съзвездие писатели, художници и музиканти в литературни творби, картини и песни, посветени на тесните калдъръмени улички с характерните бели къщички, накацали до морския бряг и окъпани в разкошни цикламени бугенвилии. Курортът привлича туристи с разностранни интереси – от любителите на нощния живот и първокласните плажни партита през ценителите на турската гурме кухня до запалените по водните спортове и търсещите морски приключения, съчетани с богата история.

Бодрум е безкрайно синя приказка за любовта, която омайва и пленява завинаги!… „Когато стигнете върха на хълма, ще видите Бодрум. Не си мислете, че ще си тръгнете така, както сте дошли. И други преди Вас мислеха същото, но, отивайки си, оставиха частица от душата си тук“ – Джеват Шакир.

Турция доказано е запазената марка на 𝐄𝐦𝐞𝐫𝐚𝐥𝐝 𝐓𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥, а Бодрум e най-блестящият брилянт на Беломорието и дестинация-бестселър в нашето портфолио с най-много реномирани ексклузивни хотели, които единствено ние предлагаме на българските туристи на изключителни цени!

✈️ Почивки в Бодрум със самолет от София и Варна 👉 ТУК
🚌 Почивки в Бодрум с автобус от цяла България 👉 ТУК

Снимки 𝐄𝐦𝐞𝐫𝐚𝐥𝐝 𝐓𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥
📱 0700 1 43 43 📱 02/951 57 57
office@emeraldbg.com, www.emerald.bg

Сподели публикацията