Slide
Slide
Пампорово. За втора поредна година в Пампорово организират спускане по бански. Събитието BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2023 PAMPOROVO ще се проведе на 8 април, от 13 часа, и е организирано от реСТАРТзона82, съобщи за Bgtourism.bg Станислав Вангелов. От „Пампорово“ АД  ще осигурят между 12 и 13 часа за участниците, които са само с бански, безплатно изкачване с лифт от „Студенец“ до кула „Снежанка“.

„Денят ще започне с изгревно пантене по бански в 6.30, което ще продължи два часа. Зимният сезон продължава и след това, но ние сме си избрали този уикенд, за усмивки, напитки, ски и сноуборд, както и за още много красиви изживявания. Предвиждаме един незабравим уикенд в Родопите, който се надяваме да споделим с много от вас! Отново в реСТАРТзона82 ще се постараем да има прекрасни презареждащи напитки и хапване за енергизиране и настроение, както и много изненади. Вече знаем как следващата година веселбата да е още по-голяма. Събитието е отворено за всички желаещи и не е нужна предварителна регистрация“, заяви Станислав Вангелов, който е сред организаторите на събитието.

Припомняме ви, че в първото издание м.г. се включиха близо 200 души, поставяйки началото на най-големия подобен фест на юг от Алпите.
Организаторите вярват, че това е естественото начало на планинското рестартиране през четирите сезона в сърцето на Родопите и един от начините Чепеларе, Пампорово и Мечи Чал да си върнат естествената лидерска позиция като дестинация в планинския оздравителен туризъм, рекреация и възстановяване.
Отново ще бъде проведен конкурс “Мис и Мистър банСКИ”, ще има авангарден мобилен Après Ski Bar на сноубордове, който ще предвожда целия парад с флагове и напитки, ще с много веселие, диджеи, които ще пускат 5 вида музика, както и с томбола с много изненади и предметни награди.
Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК!
Сподели публикацията