Slide
Slide

София. Национална информационна агенция Bgtourism.bg получи поредното си признание. Мениджърът на тенис и СПА веригата Weekend Tour Ивайло Цанков отличи медията с плакет за изключителен принос в развитието на любителския тенис в България.

За десета поредна година тенис веригата е част от живота на много привърженици на аристократичния спорт, а висококатегорийни хотели и курорти в България и Гърция са част от календара на престижната верига, която развива тенис туризма, създава много нови възможности и приятелства сред участниците.

Bgtourism.bg е традиционен и ефективен медиен партньор на инициативата заедно с Dir.bg, Sportal.bg, dsport.bg, gong.bg и др.

„Пожелаваме на всички участници да продължават да се наслаждават на прекрасната игра и на домакинствата на гостоприемните хотели в страната ни. Благодарим на Weekend Tour, която е част от Интерактив Тенис – платформата за любители тенисисти в България, че ни избраха за партньор,  заедно постигаме своите успехи и популяризираме възможностите на събитийния и спортен туризъм в България“, сподели Руслан Йорданов – собственик на Bgtourism.bg.

Сподели публикацията