Slide
Slide
Коломбо. Столицата на Шри Ланка – Коломбо, посрещна преди броени часове близо 200 български туристи, които предпочетоха да посрещнат март в далечната и красива азиатска държава.
Полетът е бил изпълнен от European Air Charter, с който АБАКС успешно реализира своите проекти. Българският самолет е бил посрещнат от домакините с воден салют.
„Първият ни чартър до Шри Ланка бе посрещнат при голям интерес от страна на българските туристи. Благодаря на нашите туристически агенти в цялата страна, чрез които достигаме до всеки, който желае да пътува и преоткрива нови и интересни дестинации. Планираме нови 6 дати до Шри Ланка в програмата ни за есен/зима“, съобщи маркетинг мениджърът Георги Пасев.
Снимки АБАКС
В началото на март температурите в Шри Ланка достигат до 32 градуса. Туроператорът отново е заложил на отлични хотели на първа линия, в едни от най-добрите места за почивка на острова, за да може наслада да бъде пълна, а изживяването да е запомнящо се. В азиатската държава АБАКС отново е заложил на партньор на TUI – Aitken Spence.

Българските туристи ще посетят всички забележителности, които държавата предлага – от чаени плантации, до великолепната Сигирия.

Екскурзоводите на АБАКС очакват своите български гости за нови и вълнуващи екскурзии
В следващите дни предстоят следните програми на водещия български туроператор АБАКС, който целогодишно изпраща своите туристи до топ дестинациите в цял свят:
– 03.03 чартър на Абакс, Луксутур и Кондор за Кабо Верде
– 04.03 чартър на Абакс за Кайро
– 28.08 Израел от Варна
– 01.03 Израел от София
– 01.03 Прага от Варна
– 01.03 Париж от София
– 03.03 Португалия
– 04.03 Дубай и Аби Даби
Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA