Крит/Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Митология, богата история, дълги пясъчни плажове, високи температури, невероятна природа, неповторима кухня и още много. Това е остров Крит, едно от най-превъзходните местенца в Гърция – идеално както за тези, които търсят активна почивка на морския бряг, така и за всеки, който иска да опознае изцяло традициите, културата и историята на южната ни съседка.

Това е и причината туроператор Абакс да пусне в продажба за поредна година една от най-търсените програми за Гърция – Почивка на остров Крит. Офертата е с директен чартърен полет на European Air Charter, като първата дата е 22 май 2024 г., а за целия сезон са планирани цели 13 дати.

В цената влизат и 7 нощувки на съответната база изхранване, а портфолиото от хотели е изключително голямо и специално селектирано с предложения за всеки вкус и бюджет.

Пакетните цени включват още и двупосочен трансфер, медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евронинс с покритие 10000 евро и представител на туроператора.

За всеки, който търси и малка доза приключение или носи дух на изследовател, от Абакс предлагат и невероятни допълнителни екскурзии като посещение на остров Спиналонга или остров Санторини, както и екскурзия до двореца Кносос с включено посещение на Музея Ираклион и пазарът на Ираклион.

Сподели публикацията