Руслан ЙОРДАНОВ
София.
Ресторант MIZU – представи своята нова концепция, посветена на корейската кухня. От 15 юли посетителите на заведението, намиращо се в сърцето на столицата, ще имат възможност да открият специално авторско меню, създадено от новия главен готвач – шеф Сънг Хуан Лий, майстор на съвременната корейска гастрономия.

Новото меню съчетава кулинарните традиции на Южна Корея с модерни техники и изтънчена презентация – от вдъхновени от street food културата в Сеул ястия до гурме интерпретации на емблематични рецепти. В основата му стои философията на шеф Лий за баланса между автентичен вкус, креативност и естетика.

Официалното представяне на концепцията се състоя на 8 юли в ресторанта с две летни градини, където гости от дипломатическите среди, представители на бизнеса, медии и приятели на MIZU имаха възможност да се потопят в атмосферата на модерна Корея.

Организацията на събитието беше поверена на професионалния екип на Максим Бехар. Собственикът на заведението Димитър Добрев и шеф Сънг Хуан Лий поздравиха своите гости и представиха новата концепция на ресторант MIZU

Част от програмата беше демонстрация на живо, по време на която шеф Лий приготви селекция от своите специалитети – впечатляваща симбиоза между традиция и съвременност.


По време на събитието беше представена и новата лоялна програма на MIZU, която дава възможност на редовните клиенти да се възползват от преференциални условия и специални привилегии. Всеки гост получи персонална членска карта, осигуряваща отстъпки при посещение, както и приоритетен достъп до VIP зоната на ресторанта – елегантно пространство, подходящо за частни събития, бизнес срещи и романтични вечери. Регистрация за програмата е възможна онлайн на www.restaurantmizu.bg.


Разположен на ул. „Славянска“ 29 в самото сърце на София, MIZU предлага съвременно азиатско меню, което умело съчетава корейска, японска и фюжън кухня. Интериорът е артистичен и модерен, с характерни източни акценти, които придават усещане за стил и уют. Ресторантът разполага с близо 200 места, разпределени в две просторни зали, две външни градини и отделна VIP зона. Работното време е от вторник до неделя, между 12:00 и 00:00 ч.

С новото си корейско меню MIZU се утвърждава като предпочитано място за всички, които търсят автентична кухня, иновативна визия и изключително кулинарно изживяване в сърцето на София.

Снимки Руслан ЙОРДАНОВ

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE

ПРЕОТКРИЙ СВЕТА 
Избери от над 1.3 милиона хотела в 195 държави с директни онлайн резервации на страхотни цени