София. Fly2Sky осигури значителен договор с TUI Group за летния сезон 2025, укрепвайки позицията си на ключов играч на европейския авиационен пазар. Авиокомпанията ще експлоатира четири самолета по ACMI споразумение, за да отговори на сезонното търсене в Европа. Това ново партньорство подчертава способността на Fly2Sky бързо да се разширява и да отговори на нуждите на една от най-големите туристически групи в света.

Започвайки от април 2025 г., Fly2Sky ще разположи три самолета Airbus A320, а четвъртият ще се присъедини през юни. Тези самолети ще летят от Брюксел и ще обслужват широк спектър от европейски дестинации, осигурявайки безпроблемно пътуване за клиентите на TUI Group през пиковите месеци на ваканциите от април до октомври. Партньорството ще анагижира 40% от флота на Fly2Sky, който се състои от 8 самолета Airbus A320 и дваAirbus 321.

Емилия Андреева, Директор маркетинг и бизнес развитие на Fly2Sky, подчерта значението на тази сделка, като заяви:
За нас е чест да летим за TUI, една от водещите туристически групи в света. Доверието им в нас да превозваме техните клиенти по летните им дестинации е голяма чест, но и отговорност за нас. Ангажиментът на Fly2Sky към безопасността, надеждността и обслужването на клиентите ни съвпада перфектно със стандартите на TUI Group, и сме уверени, че това партньорство ще осигури безаварийни и приятни пътувания на летуващите.”

Този дoговор не само поставя авиокомпания Fly2SKy в светлината на прожекторите, но също така демонстрира оперативната й способност и укрепва статута и на доверен партньор в авиационния сектор.

Партньорството с групата TUI стъпва на предишни краткосрочни сътрудничества и има потенциал за по-нататъшно дългосрочно разширяване.

 

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE