София. София ще има нов туристически информационен център, който е разположен в реставриран ретро трамвай с над 100-годишна история. Новината в своята фейсбук страница съобщи Никола Барбутов, зам.-кмет по туризма на Столична община, който публикува и снимки от поставянето на ретро трамвая.

“Нашият нов туристически информационен център, разположен в реставрирания ретро трамвай на над 100 години, е символ на пътуването във времето. Оттук може да започне вашето приключение в хилядолетната София!

За нас не са важни брошурите и диплянките, които можете да намерите в интернет. Искаме да ви потопим в атмосферата на града, да усетите пулса му, да се изгубите в неговите улици и да откриете скритите му съкровища. 

София е град, който не просто се посещава, а се преживява. Искаме да потопим гостите на града в магията на място, където историята среща бъдещето, а всеки ъгъл разказва своя собствена приказка, защото преживяванията са най-близки до сърцето.

Добре дошли в София – градът, който ще докосне сърцето ви и ще остане с вас завинаги! “, написа в своята фейсбук страница зам.-кметът.
Снимки FB Никола Барбутов

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE