Мениджърите на "Аполо" Калина Тодорова и Павлина Илиева представиха програмата "Треска за круизи" пред партньорите си в София/Снимка Михаела Йорданова, Bgtourism.bg
Анкета посочва, че 98,7% от туристите са доволни от програмите на българския туроператор “Аполо”

Михаела ЙОРДАНОВА
София. Туроператорът “Аполо” представи програмата си “Треска за круизи” за 2025 г. пред туристическите агенции и партньори в София. Това стана на специална презентация в пиано-бар Брага, на която мениджърите на компанията Калина Тодорова и Павлина Илиева обявиха маршрутите за следващата година. “Аполо” планира 70 речни и морски круиза. “Това е най-богатият каталог за групови круизи на български пазар”, сподели Калина Тодорова.

Тя посочи, че вътрешно проучване показва, че 5,8% от клиентите на “Аполо” правят по два круиза годишно, а 3,6% резервират по три круиза в рамките на една година. 98,7% са доволните клиенти на туроператора. Това е резултатът от анкетите, попълнени от клиентите на компанията през последните две години, а само през 2024 г. над 2750 туристи са избрали круизните програми на “Аполо”.

Туроператорът ще завърши годината с 53 планирани и успешно реализирани круиза. “Имаме 15 години опит с круизните пътувания, а от 24 години сме на пазара, като предлагаме сигурност при продажбите”, добави Тодорова. Мениджърите на компанията представиха екипа си, изграден от доказани професионалисти, както и седемте круизни компании, с които ще бъде реализирана богатата селекция от речни и морски круизи.

Гостите на презентацията получиха круизен календар на компанията за 2025 г. “Избрали сме маршрути на 7 компании. Круизът не е само круиз, който е съставен от посещения на различни дестинации. Самият кораб също е дестинация и ако вие познавате всяка компания добре, то тогава ще предложите най-доброто круизно пътешествие за всеки клиент”, каза Павлина Илиева.

Сред предложенията се отличава програмата с новия кораб на MSC Cruises – MSC World America, който ще започне своите пътешествия по вода през пролетта на 2025 г., Именно през пролетта българските туристи могат да се насладят на красивите полета с лалета в Нидерландия при речното си круизно пътешествие по Рейн, което е в комбинация с посещение на Белгия. “Аполо” предлага и речен круиз по Дунав до сърцето на Стара Европа – Австрия, Словакия, Унгария. Неизменна част от портфолиото на туроператора е река Сена, която очарова туристите с красиви пътешествия из Нормандия – от Париж до Атлантическия бряг.

Сред новите морски круизни програми са “Американска рапсодия – екскурзия из Луизиана и Ню Йорк и Карибски круиз”, която е с продължителност 15 дни/13 нощувки. През февруари “Аполо” разкрива невероятния свят на Азия с круиза си до Тайван, Хонг Конг, Виетнам, Тайланд и Сингапур, както и най-доброто от Камподжа и Виетнам събрано в един луксозен двуседмичен круиз.

Екипът на “Аполо” е готов да отведе българските туристи до най-красивите дестинации по света с едни от най-желаните кораби.

През 2025 г. “Аполо” ще отведе туристите до Аржентина, Бразилия, Уругвай, Япония, Китай, Хонг Конг, Тайван, Филипини, Доминикана, Аруба, Съединените щати, Панама, Персийски залив, Мексико, Белиз, Хондурас, Исландия, Норвегия и още много европейски топ дестинации. Следете всички нови предложения на cruisesapollo.com.

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE