Снимки Албена АД

Юбилейното 10-то издание на най-голямото и важно събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора ще се проведе от 11 до 13 април 2025 г. в София Ленд

София. Camping & Caravaning Expo за десети път ще събере на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга, водните спортове и аудор. Посетителите на събитието ще имат възможност да разгледат на живо нови модели кемпери, каравани, палатки, автомобили за туризъм и свободно време, къмпинг оборудване, лодки и редица нови и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм, вода и активности сред природата.

През 2025 г. най-важното събитие в сектора у нас ще бъде с обичайната продължителност 3 дни – от 11 до 13 април. Домакин на изложението отново ще е София Ленд в район Лозенец в София. Ще превърнем парковата зона на комплекса в огромен къмпинг фестивал за семействата, децата и домашните любимци.

Очакваме десетки изложители от България и Европа, както и хиляди посетители. Събитието ще бъде съпътствано със забавления за малки и големи.

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.BG. Медиен партньор е Bgtourism.bg.

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE