Мениджърите на "Аполо" - Калина Тодорова и Павлина Илиева
Над 2750 туристи избраха да пътуват с туристическата компания през тази година

Варна. 70 речни и морски круиза влизат в програмата на “Аполо” за 2025 година. Това стана ясно от презентацията на туроператора в морската ни столица пред близо 40 туристически агенти. Павлина Илиева и Калина Тодорова представиха новата програма на туроператора “Треска за круизи”, която ще отведе любителите на пътешествия по вода от България до далечни, интересни и екзотични места.

Снимки FB Аполо

“През тази година над 2750 туристи избраха круизните програми на “Аполо”, като през 2025 г. ще реализираме рекорден брой организирани групи за речни и морски круизи. Задаваме нова тенденция и в стил в тематичните круизи”, сподели пред Bgtourism.bg Павлина Илиева.

Водачи на групите ще бъдат Гергана Бойчева, Филип Пчелински, Екатерина Кадийска, Ралица Рачева, както и мениджърите на “Аполо” Павлина Илиева и Калина Тодорова. Програмата през следващата година включва нови програми по река Меконг, винен речен круиз “Пътят на Бордото” по река Дордона във Франция. Програмите представят “Старите цивилизации на Средиземно море”, “Наследството на викингите из Балтийско море”, “Истории от Венецианската република”, както и специални маршрути с историческа насоченост и пътешествие с яхта из Хърватската Ривиера.

Туроператорът ще представи програмата си “Треска за круизи” в София на 24 октомври. Следете всички нови предложения на cruisesapollo.com

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE