Кранево. Всяка Събота през месец ноември в хотел Casa di Fiore SPA & Medical 5* ще бъде незабравима вечер, посветена на автентичните ястия със запомнящи се вкусове от различни страни. Гостите на хотела ще имат невероятната възможност да научат тайни „от кухнята“, ставайки свидетели на кулинарна магия, създавана на живо пред очите им от едни от най-известните шеф готвачи в България и Европа.

Кулинарното пътешествие започва на 2.11 с първи пристан – Гърция. Тогава талантливият екип готвачи на Casa di Fiore SPA & Medical 5* ще изненадат всички с познати и непознати средиземноморски кулинарни изкушения, а традиционната гръцка атмосфера ще бъде завършена с музика на живо в изпълнение на Aristos Constantinou & Bouzuki band.
На 9.11 втора кулинарна спирка ще бъде Сърбия, когато главният готвач – Шеф Ивайло Иванов ще се развихри с кулинарни предложения и месни изкушения от собствените ферми на хотела, приготвени по автентични сръбски рецепти с помощта на неоспоримите му професионални умения и много настроение.

Италия ще посрещне по най-гостоприемния и впечатляващ начин всички гости на 16.11, разкривайки магията на истинските италиански специалитети по време на тази уникална кулинарна екскурзия. Специален гост ще бъде Шеф Лео Бианки, който ще изкуши гостите да избягат от забързаното си всекидневие и да се потопят в атмосферата, ароматите и вкусовете на Италия.

Месецът на кулинарните изкушения ще завърши с околосветско пътешествие на 23.11. Водени от изключителните професионални умения на Шеф Андре Токев, любителите на неописуемите вкусове ще се насладят на най-добрите ястия от Интернационалната кухня, приготвени пред тях лично от него и поднесени с финес.

Отдайте се на уют, комфорт и заслужена почивка в съчетание с горещи минерални басейни и просторна термална зона.

Не пропускайте да резервирате почивката си още сега, за да се насладите на това околосветско пътешествие по стъпките на най- изкушаващите гастрономически предложения в комбинация с пълна релаксация!

За резервации: +359 875 35 75 75 или hotel@casadifiore.com

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE