Диана Маркова и Васил Александров, а до тях в средата е Красимир Баналиев - главният Chef на новия 5-звезден хотел ГРИФИД Ноа
Златни пясъци. Диана Маркова и Васил Александров спечелиха битката в годишното кулинарното състезание на ГРИФИД Хотели. GRIFID Chefs е за истински кулинарни майстори, които безспорно биха впечатлили дори и най-взискателните гастрономи.
В тазгодишната кулинарна битка те демонстрираха своето ненадминато умение да съчетават вкусове, култури и иновации в едно неповторимо гастрономично преживяване.
Под експертното ръководство на Chef Petar Yorgov, те бяха предизвикани да творят с няколко основни продукта, като свободно избраха допълващите съставки.
Резултатът?
Изумителни ястия, които съчетаха автентичност и новаторство. Всяка чиния бе израз на креативност и прецизност – от хармонията на вкусовете до визуалното оформление. Техният подход към продуктите и техниките им доказва, че ГРИФИД Хотели са не само символ на гостоприемство, но и на истинско кулинарно изкуство, достойно за внимание на световната сцена.
Тази година победителите в кулинарното предизвикателство на ГРИФИД Хотели са изключителните готвачи от най-новото попълнение в колекцията – хотел ГРИФИД Ноа. Цяло лято техните кулинарни композиции и елегантен шоукукин, бяха пример за перфектен баланс между вкус, текстура и естетика – нещо, което със сигурност би заслужило внимание и признание дори на Michelin сцената.
GRIFID Chefs продължават да доказват, че кулинарията е не само умение, а истинско вдъхновение което те превръщат във food culture!
Сподели публикацията