София. BW Premier Airport Sofia е изискан четиризвезден хотел, разположен на летище София, който съчетава съвременни удобства с професионално обслужване. Със стилен интериор и внимание към всеки детайл, хотелът предлага идеалната среда както за бизнес пътуващи, така и за туристи, търсещи комфорт и уют.

Дигитализация и иновации

В BW Premier Airport Sofia иновациите и новите технологии заемат централно място, създавайки уникално изживяване за гостите. Нашият верен помощник, робот Roomy, предоставя Room service, доставяйки поръчки директно до стаите. С невероятна ефективност и усмивка, Roomy превръща всяка поръчка в бързо и удобно изживяване, осигурявайки безпрецедентно ниво на обслужване.

Хотелът предлага и други модерни услуги, които повишават удобството и удовлетворението на всеки посетител:

  • Дигитален консиерж: Възползвайте се от дигиталния консиерж, който е на разположение в елегантното фоайе. С едно докосване, гостите могат да получат информация за услугите на хотела, както и да се информират за местни събития и атракции, които обогатяват престоя им.
  • Чат бот: На разположение 24/7, интелигентният чат бот отговаря на всякакви запитвания и улеснява комуникацията. Независимо от времето на деня, той е надеждният помощник, готов да направи престоя още по-комфортен.
  • Монитори в асансьорите: Модерните монитори в асансьорите предлагат бърз достъп до информация за хотелските услуги и предстоящите събития в района. С лекота и без усилия гостите могат да планират деня си, докато се насочват към желаната дестинация.
  • Обратна връзка чрез NFC: Гостите могат лесно да оставят своите отзиви, благодарение на NFC технологията, която позволява бързо и удобно споделяне на мнения и впечатления директно в хотела.

Удобства и безплатен транспорт

В BW Premier Airport Sofia гостите могат да използват безплатен транспорт до и от летището, което осигурява удобно и безпроблемно пътуване. Резервирането на трансфера е бързо и лесно чрез линк, а брандираният микробус на хотела ще ги очаква при пристигане.

За клиентите с ранни полети хотелът предлага специална ранна закуска, която се сервира от 03:00 до 07:00 часа. Тази закуска е внимателно подготвена и включва разнообразие от свежи храни, осигурявайки на гостите необходимата енергия за началото на деня.

Луксозни стаи

С елегантно обзаведени 175 стаи, BW Premier Airport Sofia предлага разнообразие от удобства, проектирани с внимание към детайла и комфорта. Всички стаи са заредени с комплимент за всеки гост, включително минерална вода и луксозна козметика, която добавя нотка на изтънченост към престоя.

Мини бар е на разположение за удобство на гостите, осигурявайки свежи напитки и закуски. Хотелът е и природосъобразен, с ангажимент към устойчиви практики, които се грижат както за гостите, така и за околната среда.

Хотелът разполага с фитнес център за гостите, които държат да поддържат телата си.

Гостите на хотела могат също така да се възползват от модерно оборудвания фитнес център, а най-малките гости ще се забавляват в специално обособения детски кът.

Корпоративни Коледни Партита и Нова Година

BW Premier Airport Sofia предлага внимателно подготвени предложения за корпоративни коледни партита, които са създадени с внимание към детайла, за да отговорят на вашите специфични нужди. Гостите, които изберат да отпразнуват Нова година при нас, ще бъдат посрещнати от гръцкия бенд, който ще добави допълнителен блясък и ритъм на празничната вечер, осигурявайки незабравимо изживяване.

Ресторант Barillon 1909

Изискваният ресторант Barillon 1909 впечатлява с гурме предложения, съчетаващи местни и международни вкусове. Гостите могат да се насладят на внимателно приготвени ястия в уютна обстановка, която съчетава изисканост и комфорт. Ресторантът е подходящ както за неформални срещи, така и за специални поводи.

Конферентен център за бизнес събития и гала вечери

BW Premier Airport Sofia е перфектният избор за бизнес събития, гала вечери и корпоративни тържества. Хотелът разполага с модерен конферентен център и различни зали, които отговарят на нуждите на клиентите:

  • Зала Heathrow (260 м²): Най-голямата конферентна зала, осветена с естествена светлина и предлагаща великолепна гледка към Витоша. С капацитет от 100 до 250 души, тя е идеална за големи конференции, фирмени партита, коктейли, гала вечери, сватбени тържества и абитуриентски балове.
  • Зала Tegel (145 м²): С възможност за разделяне на две части, Tegel е идеална за обучения и семинари. Потопена в естествена светлина, залата предлага комфортна и вдъхновяваща обстановка.
  • Зала Charles de Gaulle (40 м²): Подходяща за малки работни срещи и частни корпоративни събития, с дневна светлина и прилежаща тераса, предлагаща приятна гледка към Витоша.
  • Зала Cointrin (40 м²): Идеално място за малки срещи, предлагащо уют и удобство с естествена светлина и панорамен изглед към летище София.

Избирайки BW Premier Airport Sofia, клиентите получават не само комфорт и удобство, но и иновации и професионално обслужване. Хотелът предлага среда, която обогатява всяко пътуване. Резервирайте своята стая днес и се насладете на всичко, което BW Premier Airport Sofia може да предложи!

Ние не спираме да развиваме нашите дигитални услуги и съвсем скоро ще зарадваме гостите на хотела с нови технологични изненади, които ще направят престоя им още по-приятен и удобен.

Сподели публикацията