София. Нова година е не само символичен край на старата година, но и възможност за ново начало. Туристическа агенция „Бохемия“ предлага богато портфолио от дестинации, които превръщат празника в уникално преживяване. Тази година предложенията включват както класически дестинации, така и нови маршрути с чартърни програми, които гарантират незабравими преживявания на пътуващите.

Нова година в Барселона – град на светлинни спектакли и емоции

Барселона е едно от най-предпочитаните места за новогодишни пътувания. Тази година градът отново впечатлява с празнична си атмосфера. Традиционните фойерверки на площад „Испания“ са сред най-очакваните събития, а туристите могат да се насладят на забележителности като „Саграда Фамилия“ и парк “Гюел“. Програмата включва и целодневна екскурзия до Жирона и Фигерас, както и възможност за празнична новогодишна вечеря.

Нова година в Рим – празник сред древни руини и история

Рим е изпълнен с история и величие и това го прави подходяща дестинация за посрещане на Нова година. Туристите ще се потопят в празничната атмосфера на града, обикаляйки около исторически обекти като „Колизеума“ и „Римския форум“, докато в навечерието на Нова година площадите оживяват от музикални спектакли и фойерверки. Програмата предлага и възможност за посещение на Ватиканските музеи, допълвайки културното изживяване.

Спокойствието на Памуккале и празнични приключения в Истанбул

Сред най-интересните нови предложения тази година е чартърната програма до Памуккале – уникална дестинация, известна със своите бели травертинови тераси и горещи минерални извори. Вече е налична и нова самолетна програма до Истанбул – дестинация, която остава класическа, но винаги вълнуваща за празнични пътувания. Тук посетителите имат възможност да се докоснат до много впечатляващи забележителности като „Света София“ и новия султански дворец “Долмабахче”.

Лукс и разкош в Дубай и Абу Даби

Екскурзиите и почивките на „Бохемия“ за Дубай и Абу Даби предлагат едни от най-грандиозните новогодишни празненства, съчетавайки лукс и впечатляващи събития. Програмите включват както 7-дневна програма с включена новогодишна вечеря, където гостите ще бъдат поканени на покрива на хотела, за да се насладят на празничното новогодишно шоу с фойерверки на емблематичния Burj Al Arab, така и програма с настаняване в хотел‘Millennium Place Barsha Heights” 4* с включен чекиран багаж. За тези, които желаят по-кратък престой с посещение на забележителностите в Абу Даби, могат да изберат 6-дневна програма в хотел „Elite Byblos“ 5*.

Египет – Хургада, Кайро и круиз по Нил

Тези, които искат да съчетаят приключение и история, могат да изберат програмата в Египет. Посрещането на Нова година в Хургада предлага почивка на златните пясъци на Червено море, докато културната програма включва посещение на пирамидите в Кайро и круиз по река Нил. За празничната новогодишна вечеря гостите ще се насладят на сет меню на борда на круизния кораб. Тази екскурзия е перфектен баланс между релакс и историческа обиколка, давайки на туристите възможност да се потопят в загадъчния свят на древен Египет.

Екзотика и автентичност във Виетнам

Сред най-вълнуващите предложения за тази година е и екзотично пътуване до Виетнам. Интересът към програмата е огромен, затова има ограничен брой свободни места. Програмата включва посещения на културни забележителности като столицата „Ханой“, залива „Халонг“ и древния град „Хой Ан“. Екзотиката на Виетнам се съчетава с богатството на местната култура и традиции, предлагайки на туристите нещо напълно различно от стандартните новогодишни празненства.

Европейска романтика в Прага и Атина

Прага и Атина остават класически дестинации за тези, които предпочитат празнична атмосфера с европейски привкус. „Бохемия“ предлага възможност за пътуване до Прага, където туристите могат да се насладят на фойерверки над „Карловия мост“. Атина от своя страна комбинира древногръцко величие със съвременна атмосфера, като предлага на туристите уникална гледка към Акропола по време на празненствата.

Независимо дали предпочитате класическите европейски дестинации, екзотиката на Далечния изток или лукса на Близкия изток, „Бохемия“ предоставя богато портфолио от възможности за посрещане на Нова година. Разгледайте ги тук!

Сподели публикацията