София. “Mistral Travel” обяви готовността си да предложи най-грандиозните и запомнящи се купони за предстоящия празник на студентите – 8 декември. За поредна година компанията ще предложи утвърдената програма Mega Bansko, както и за втори път Pamporovo Fest. Младежите ги очаква 3-дневен уикенд, изпълнен с безкрайно забавление, шумни купони с много музика, танци и наздравици, както и вкусна българска кухня. Организаторите са направили специална селекция от изпълнители.  Студентите ще се забавляват заедно с голямата сръбска звезда Sandra Africa. На сцената ще се качи и поп фолк звездата Камелия, която наскоро в столичен клуб зарадва Новак Джокович с хита си “Луда по тебе”, а през декември ще изпълни емблематичните си песни и специално за студентите.

“Mistral Travel” е единствената туристическа компания, която предлага организирани програми за празника на студентите – 8 декември, в два курорта – Банско и Пампорово. Тази година ще предложим ексклузивни преживявания на нашите гости с най-много артисти, като всички програми ще бъдат в едни от най-емблематичните нощни клубове, сред тях са Or Rouge, The Flash, The Club, The Bounce, Jacks House”, заяви за Bgtourism.bg Борис Карагеоргиев – управител на “Mistral Travel”.

MEGA BANSKO Season IX и PAMPOROVO FEST Season II

Над 18 артиста
Най-горещите поп-фолк звезди и най-желаните хип-хоп изпълнители ще се съберат в Банско и Пампорово, за да забавляват студентите цели три дни.
Над 12 хотела
Подбрани са най-добрите хотели в Банско и Пампорово, за да бъде преживяването още по-приятно.
Над 6 механи
Студентите ще имат възможност да опитат най-вкусната българска кухня в уютна автентична атмосфера.
5 нощни клуба ексклузивно
Само “Mistral Travel” ще осигури достъп до всички ТОП клубове в Банско.
2 или 3 нощувки
Парти ентусиастите ще имат възможност да се настанят в избран хотел за 2 или 3 нощувки по избор.

За девети сезон “Mistral Travel” кани студентите да станат част от МЕГА грандиозно, МЕГА запомнящо се студентско парти. Mega Bansko – другото име на СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК. Организаторите са се погрижили за музикалното разнообразие с някои от най-популярните имена на българската сцена, които ще гостуват на НАЙ-ДОБРИТЕ заведения в района.

Сред ГОРЕЩИТЕ локации за 8 декември ще е един от най-популярните нощни клубове в БанскоJack’s House. Откриването на ПАРТИ уикенда ще е на 6 декември 2024 (петък) с поп-фолк дивата Gia и любимеца на дамите Фики. Следващата вечер поема щафетата Човекът глас Тони Стораро, с когото градусът на настроението е гарантирано висок. Финал на MEGA BANSKO в Jack’House ще поставят провокативните красавици Bilyanish и Dallia.

В механа Кукери – най-голямата в района, изградена на два етажа в автентичен битов стил от дърво, мед и камък, студентите ще ги очаква експлозивният тандем DJ Damyan & Яворчо на 07.12.2024 г. (събота). Освен на хитови музикални предложения участниците в купона ще имат възможност да се насладят също на вкусна традиционна българска кухня, балкански специалитети, арабска кухня и дивечови ястия.

За почитателите на хип-хоп и модерната музика е нощният клуб The Bounce Bansko. Специални гости ще са „баш майсторътDim4ou (06.12.2024 г.), трап звездите от Murda Boyz (07.12.2024 г.) и рап легендата 100 Кила в компанията на един от най-продуктивните млади автори Светлин Къслев (08.12.2024 г.).

Flash Club Bansko ще създаде приказни спомени за забавление на пълни обороти с три тематични вечери. Програмата ще започне с Bazel Dee Jay (06.12.2024 г.), следва рап хамелеонът Криско (07.12.2024 г.) и за финал секси фолк дивата Ариа. В Or Rouge ще вдигат наздравици в компанията на Aris Zarimis (06.12.2024 г.), огън момичето на поп-фолка Камелия (07.12.2024 г.) и Nedelyana & Aria (08.12.2024 г.). The Club ще посрещне студентите с хитовата сръбска изпълнителка Sandra Afrika (06.12.2024 г.), тандема Damyan & Яворчо (07.12.2024 г.) и фолк дивата Емануела (08.12.2024 г.).

След първото си супер успешно издание, Pamporovo Fest се завръща за втори сезон с още повече изненади за Студентския празник тази година. Подбрани са едни от най-добрите 5-звездни хотели, нощувките в които ще допълнят емоциите от незабравимите партита.

Студентите ще се потопят с Mistral Travel в един от най-автентичните български курорти, където ги очакват някои от най-атрактивните изпълнители, готови да се погрижат подобаващо за това 8-ми декември да се превърне в страхотен празник за тях и компанията им.

Програмата започва на 07.12.2024 г. в зала “Родопи” в хотел “Перелик”, където са поканили новата поп-фолк сензация Adam и провокативната изкусителка Bilyanish. За следващата вечер компанията е още по-голяма и включва дуото DJ Damyan & Яворчо, както и гласовитите красавици Donika и Gia.

Защо да изберете “Mistral Travel”?

Доказан опит
Организират студентски празници от години и знаят как да направят всяко преживяване наистина незабравимо.
Най-популярните изпълнители
Само при “Mistral Travel” ще видите най-актуалните имена на българската музикална сцена.
Най-добрите локации
Всички заведения са на топ места, за да се насладят гостите на максималното парти изживяване.
Най-добрата цена
Пакетите на “Mistral Travel” са изключително изгодни и включват всичко необходимо за един страхотен престой.

Мистрал Парти Гривна
С нея получавате безплатен вход в най-добрите клубове и специални отстъпки в ресторантите.

Не пропускайте най-доброто студентско парти в България!
Резервирайте своя пакет още сега и се приготви за най-страхотния купон на годината!

За повече информация и резервации:

+359 2 980 44 59
info@mistralbg.com

Сподели публикацията