Събитието ще се проведе в градината на ресторант OXBO, а приходите от билетите ще бъдат дарени на Софийския зоопарк

София.Хилтън София ще изненада феновете на бирата в София с първия си бирен фестивал. Пилотното издание на ‘Бирено ми е’ фест стартира този четвъртък, 10 октомври, и ще продължи до събота, 12 октомври. В активните часове на фестивала – от 12:00 до 22:00 ч., в градината на ресторант OXBO в Южен парк посетителите ще могат да опитат от апетитно меню, изготвено специално от шеф готвача на Хилтън и включващо различни видове сочни наденички и топли бретцели. За биреното разнообразие Хилтън партнира с Weihenstephaner, сред чиито предложения е и специална фест бира. Фестивалът е отворен както за възрастни, така и за деца, като всеки е добре дошъл и с домашния си любимец.

Достъпът до фестивала ще бъде с билети, като всички приходи от продажбата им ще бъдат дарени на Зоологическата градина в София. Билетите ще бъдат на цена от 10 лв. за възрастни, с включена 500 мл бира Weihenstephaner,  5 лв. за деца от 10 до 18 г. с включен бретцел, а достъпът за деца под 10 г. ще е безплатен. Групите от 6 човека ще могат да се възползват и от промоционална цена от 45 лв. на човек при предварителна резервация, включваща вход, бира за всеки и голямо плато с наденички, кисело зеле, картофена салата и други деликатеси за споделяне. 

Освен вкусно хапване посетителите на фестивала ще могат да се насладят и на много забавления. Организаторите на събитието са подготвили различни бирени игри и състезания с награди, сред които бира понг съревнование, stein-holding състезание с халби бира, вълнуващи фото предизвикателства, късметлийска томбола, DJ парти музика и други.

А за най-големите гастрономи на 13 октомври от 12:30 ч. до 15:30 ч. Хилтън София и ресторант OXBO готвят още една апетитна изненада: в ресторанта ще се проведе първият бирен брънч, по време на който гостите ще могат да се потопят в изобилие от вкусове. Освен подбрано меню, което се предлага на принципа all-you-can-eat и може да засити всеки, за малките посетители са предвидени увлекателни игри с аниматор, който да се погрижи за тяхното добро настроение и забавления.

За резервации: +359 2 933 5000; +359 89550 9022

Сподели публикацията