Slide
Slide
Slide
Slide

София. През първите осем месеца на 2024 г., Премио Травел България отбелязва впечатляващ ръст от 30% в резервациите за екскурзии до Дубай в сравнение с предходната година. Този значителен интерес към дестинацията се дължи както на обновените и разширени програми на компанията, така и на нарастващата популярност на ОАЕ като предпочитано място за почивка и приключения. „Дубай продължава да се утвърждава като една от най-предпочитаните дестинации сред българските туристи. Съчетанието от лукс, съвременна архитектура и екзотика привлича пътешественици, които търсят незабравими преживявания на достъпни цели.”, сподели управителят на компанията Емил Абазов.

Какво прави екскурзиите на Премио Травел толкова популярни?

От Премио Травел вярват, че успехът на програмите за Дубай се дължи на внимателно разработените маршрути и богатия избор от атракции, които покриват не само класическия и модерен Дубай, но и други по-малко познати, но също толкова интересни части на Обединените арабски емирства. Освен обичайните забележителности като Бурж Халифа, Дубай Марина и пеещите фонтани, туристите, които пътуват с Премио Травел, имат възможност да посетят и столицата Абу Даби с величествената джамия Шейх Зайед, природните чудеса на Фуджейра, както и по-малко известни емирства като Шаржа и Аджман.

Засилен интерес към новите програми

Според анализите на Премио Травел, туристите проявяват все по-голямо любопитство към разнообразието от културни и приключенски активности, които дестинацията предлага. От сафари в пустинята с джипове до разходки с традиционна лодка „абра”, яздене на камили или посещение на арабски пазари – екскурзиите на компанията предоставят уникални преживявания, които привличат вниманието на все повече пътешественици. Ръстът в резервациите също така се дължи на факта, че Премио Травел разширява своите програми, добавяйки нови дестинации и активности, които предлагат по-дълбоко и автентично потапяне в арабската култура. Екскурзиите на компанията предоставят възможност не само да се разгледа модерният и бляскав Дубай, но и да се опознаят културните и природните забележителности на емирствата.

Професионализъм и безупречна организация

Друго ключово предимство на Премио Травел е високото качество на услугата, което също играе роля за нарастващия интерес към техните програми. Туристите оценяват професионализма на екскурзоводите и водачите, които гарантират безупречна организация и сигурност по време на пътуванията. Всяка екскурзия е прецизно подготвена, с внимание към детайлите, което позволява на пътуващите да се наслаждават на преживяванията си без притеснения.

Програмите за 2025 г. вече са в продажба

В отговор на високия интерес към дестинацията, Премио Травел вече пусна в продажба екскурзиите за Дубай за сезон 2025. Новите програми предлагат още по-богато разнообразие от дати и маршрути, като до края на месеца са налични и промоционални оферти с отстъпки. За тези, които искат да се възползват от текущите промоции, резервациите могат да се направят на https://promo.premiotravel.bg/dubaialloffers/. 

Сподели публикацията