Slide
Slide
Slide
Slide
Операторът на летище София реновира залата, в която днес беше официално открита академичната учебна година

София. СОФ Кънект – операторът на летище София обнови основната авиационна зала на катедра „Въздушен транспорт“, където днес официално беше открита учебната година за студентите от Техническия университет в София. Това е в продължение на установеното през миналата година партньорство между компанията и образователната институция.

„Развълнувани сме да продължим успешното си сътрудничество с Техническия университет в София и неговите талантливи студенти от катедра „Въздушен транспорт“. Стажантските програми, които предлагаме, позволяват на тези обещаващи професионалисти да видят летище София „отвътре“, като така придобиват безценен практически опит. В замяна имаме щастието да наблюдаваме тяхната енергия, ентусиазъм и ангажираност да развиват уменията си и да постигат мечтите си.

Продължавайки напред, очакваме с нетърпение бъдещи възможности, при които нашите експерти ще могат да споделят знанията и опита си със студенти в рамките на техните лекционни програми. Този обмен на идеи и опит е обогатяващ както за студентите, така и за летище София, като спомага за оформянето на бъдещето на българската авиационна индустрия.“, заяви Анелия Димова, главен директор „Човешки ресурси“ на СОФ Кънект във връзка с откриването на учебната година в ТУ-София.

Партньорството между СОФ Кънект и ТУ-София е в съответствие със стратегическата визия на летище София за инвестиране в следващото поколение авиационни лидери и професионалисти, като същевременно продължава да подобрява качеството на предлаганите услуги и иновации. Този проект насърчава връзката между образованието и бизнеса и помага за развитието на бъдещите
лидери в авиационната индустрия в България.

Сътрудничеството между двете организации предвижда още съвместни стажантски програми, лекции на експерти от компанията, дни на отворени врати на летището и подкрепа за учебната база на университета.

Сподели публикацията