Slide
Slide
Slide
Slide
Два пъти по-голям е интересът към къщите за гости за тази Нова година, казва Ива Костадинова от екипа на платформата athomebg.eu.

„Резервациите започнаха нормално през май и юни, но истинският бум настъпи през август. За първа година през месец август отчитаме толкова силен интерес към празнуване на Нова година в къщи и вили за гости. От десетките обаждания или заявки за резервации на ден, 80 процента от тях бяха за Новогодишните празници.

Дори самите собственици останаха изненадани и част от тях не бяха готови с оферти. По принцип, силното търсене е през септември и октомври. Едно от предимствата на нашия сайт е директната комуникация с клиенти и собственици. Давам пример. Когато получа обаждане или заявка за резервация за определена къща и тя се окаже заета, аз се свързвам директно с клиентите и им предлагам други от нашите къщи в сайта, като всичко това е съобразено с локацията, бюджета, брой гости, екстри, които искат.

Тоест, ако търсят една къща, ние можем да предложим повече. За щастие, в повечето случаи удовлетворяваме търсенето и успяваме да настаним всички. Това се отнася не само за Нова година, а изобщо за всички търсени дати. Смея да твърдя, че броят на доволните наши клиенти непрекъснато нараства и доказателство за това е фактът, че вече имаме постоянни клиенти, които разчитат на нас да ги настаним в желаната от тях дестинация. Другото ни предимство е, че ние не вземаме никакви комисиони. Подчертавам това, защото се е случвало клиенти да ме питат каква такса или комисиона ни дължат. Athomebg работи само с годишни абонаментни планове със собствениците“, обяснява Ива.

Според нея, засиленият интерес към празнуване на Новогодишните празници в къща за гости тази година се дължи на факта, че хората предпочитат дом извън дома – тоест, търсят домашен уют и комфорт, пукащи дърва в камината, добра храна и приятна компания в друг дом, в друга обстановка. Основно пакетите за Нова година са за три нощувки. Малко са тези къщи за гости, които се отдават за две нощувки и почти никой не приема гости само за една нощувка. Търсените екстри са различни. Някои търсят всички СПА услуги – джакузи, сауна и вътрешен басейн.

Други се задоволяват само с джакузи и сауна или само с джакузи. Разбира се, има и такива компании, които държат само на просторна механа с камина и барбекю. Не са малко и тези, които искат къща или вила извън населено място, без фойерверки и пиратки, търсят тишина и спокойствие.

Към момента в платформата athomebg.eu са останали малко свободни къщи за Нова година и от екипа съветват всеки, който иска да празнува с близки и приятели, да не чака последния момент.

Сподели публикацията