Slide
Slide
Slide
Slide

София. Официално откриха новото бижу в центъра на София – АМАР дизайн хотел. Това стана на 21 септември с изискан коктейл с участието на небезизвестни артисти и музиканти като DJ Mascota, дует Експоуз и др. Хотелът е ситуиран на много комуникативно място с перфектни транспортни връзки както с метро спирка “Сердика”, така и със спирка “Лъвов мост”, на пешеходно разстояние от ЦУМ и Централна автогара и Централна ЖП гара. Адресът на хотела е ул. Веслец 37, тиха централна улица кореспондираща с някой от най-възловите булеварди в София, а именно Мария Луйза, Сливница и Дондуков.

​Бившият хотел „Лайт“, познат с високата удовлетвореност на гостите, носител на награда за най-добър тризвезден градски хотел в София през 2023 год., преди реконструкцията, вече е изцяло реновиран и със съвсем нов, модерен и изтънчен дизайн отговарящ на най-претенциозните очаквания на гостите си. Дизайнът на хотела е изчистен и залага на светлите естествени тонове и красиви интериорни декори.
В реализацията на обекта са вложени най-висок клас естествени материали, качествени мазилки и подови покрития, както и най-нашумелите и изключително комфортни и ефективни решения за мокри пространства от Коурсанит. Хотелската козметика е специално подбрана от български и световни марки като Atelier Rebul и Laren и може да задоволи всеки вкус, а ароматите във всички общи части са пленяващи.

​Хотел АМАР разполага с 34 помещения от които 31 стаи, единични, двойни и тройни, едно студио с открита вана, един едноспален мезонет с открита вана и един двуспален мезонет за семейства с деца. Стаите са оборудвани с най-висок клас 50“ плазмени телевизори, специално разработени от Philips за хотели. Разполагат с много интерактивни занимания за гостите, като вграден Chromecast и Netflix. Гостите на хотела могат лесно да проверят времето, полетите на летище София, да свържат телефона си и да гледат каквото пожелаят използвайки wi-fi мрежата в стаята си и централното захранване, за да не използват батерията на телефона си. Минибаровете в Амар са на немската марка Klarstein и разполагат с над 20 артикула, за да бъдат на разположение на клиентите по всяко време. Бравите и индикаторите в коридорите позволяват клиента сам да определи дали и кога да бъде почистена стаята само с един клик. Индикират състоянието на стаята и желанията на госта в реално време. Амар е хотел за хора които ценят комфорта и личното си удобство, на разположение са матраци от серия „hotel CACHMERE“ и 4 вида възглавници, отговарящи на всички изисквания в посока височина, твърдост, пълнеж.

АМАР – името на хотела е от индийски и санскритски произход и означава ВЕЧЕН, БЕЗСМЪРТЕН, а изборът на собствениците да го нарекат така съвсем не е случаен. АМАР е поредния пети хотел в портфолиото на групата на територията на град София и десети общо в страната.

Hospitality Management Group (HMG) стопанисва и управлява още 4 хотела в централна част на София, а именно хотел Абразо, хотел София Палас, хотел Сити Авеню и хотел София Плейс. Освен тях в портфолиото на групата са и ваканционни обекти като хотел Сънрайз и хотел Мурсалица, съответно в Слънчев бряг и Пампорово. Компанията е една от най-големите менажиращи компании на хотели и хотелски комплекси в страната, като предоставя услуги чрез наемане на хотели, управление на хотели, пропърти мениджмънт и други в сферата на хотелиерството. След голямото си развитие през последните 6 години на територията на столицата, HMG придоби и първия си собствен хотел – АМАР, което го прави и толкова специален за собствениците. Идеологията на групата е за постоянен растеж и удовлетвореност на гостите, което е мотото на всеки от стопанисваните хотели.

Като последен и най-личен проект АМАР Дизайн хотел обещава да бъде успешен и добър пример за качествен продукт в сферата на гостоприемството в София.

Сподели публикацията