Slide
Slide
Slide
Slide

Кранево. Бутиковият концерт на голямата звезда на сръбския поп фолк Лепа Брена в “Терма вилидж” се радва на голям интерес, съобщи за Bgtourism.bg Андриан Димитров – член на Борда на директорите на ваканционния комплекс в Кранево. Легендарната изпълнителка, чийто песни се знаят от поколения българи, ще пее в морското селище на 12 октомври. В репертоара си тя включва една от любимите песни на Новак Джокович “Luda za tobom”, която у нас се изпълнява от Камелия. Само преди броени дни голямата тенис звезда беше в България за благотворителен мач с Григор Димитров, а песента беше една от най-обсъжданите теми. Списъкът с хитове на гранд дамата на Балканите е дълъг и тя ще зарадва присъстващите не само с най-известните, но и с най-новите си песни.

Комплексът “Терма вилидж”, намиращ се на 30 км от Варна и Добрич, включва два 5-вездни хотела. Заетостта в хотел “Терма Палас” по време на концерта вече е достигнала до близо 100%, а за хотел “Еко Терма”, където популярната гостенка ще бъде настанена в луксозен апартамент, са останали близо 30 свободни стаи за резервации. Концертът ще се проведе на 12 октомври 2024 г., събота, от 21:00 часа и ще продължи 90 минути за всички почитатели. Входът в залата ще бъде само за гости на хотелите “Еко Терма” и “Терма Палас”. Мястото, където Лепа Брена ще изпълни своите хитове, е Зала “Зевс”, намираща се в хотелския комплекс “Терма Вилидж”.

“Вече няколко месеца подготвяме концерта на Лепа Брена. Щастливи сме, че ще може да я посрещнем и да направим събитие, което не се е случвало по нашето Черноморие. Целта ни е да предложим невероятно преживяване, а гостите ни дълго да помнят личната си среща с Лепа Брена. Организацията на бутиковия концерт е най-сложната от всички, които сме имали до сега, а те са много на брой – с гранд звезди от България и чужбина, включително Васил Найденов, румънската звезда Антония, Любо Киров, Глория, група Сигнал, група Boni M Experience и т.н.”, сподели представителят на ваканционния комплекс “Терма вилидж” Андриан Димитров.

Телефон за резервации и информация за гостуването на Лепа Брена в “Терма вилидж”: +359 882 97 50 56

Сподели публикацията