Slide
Slide
Slide
Slide

Сандански. Медите СПА Резорт с удоволствие обявява официалното откриване на реновираните премиум вили, които предлагат изключителен комфорт и уединение за своите гости. Тази новина идва след успешното откриване в началото на годината на вилна зона, предназначена за семейства с деца. Новите подобрения са насочени както към семейния отдих, така и към индивидуалното спокойствие и релакс.

Премиум вилите са обновени с особен акцент върху личното пространство и пълния комфорт на клиентите. Всички вили разполагат с индивидуални термални джакузита, които предлагат възможност за релакс в уюта на вилата, както и достъп до термален басейн и индивидуална зона за релакс. Тези удобства създават идеалната атмосфера за почивка, като позволяват на гостите да се насладят на уединение и спокойствие в естествена среда.

„Нашите премиум вили са проектирани с мисъл за уединението и спокойствието на гостите. Индивидуалните термални джакузита и релакс зоните осигуряват на клиентите ни неповторимо усещане за комфорт и пълноценна почивка,“ коментира управителят на Медите СПА Резорт Дарина Костадинова.

„Създадохме баланс между семеен отдих и луксозни удобства, за да предложим на гостите си два различни продукта: премиум вили и семейни вили: единият да отговори на нуждите на по-взискателните гости, които търсят лукс, уединение и релаксация и другият – за семейства с деца с уникалните си предложения за забавление и релакс за цялото семейство, детски атракционен минерален басейн, който съчетава ползите на минералната вода с удоволствието от играта.
Басейнът е проектиран с внимание към
сигурността и комфорта на най-малките, като същевременно осигурява възможност за релакс и отмора на родителите в самостоятелните минерални джакузита.

Медите СПА Резорт продължава да е символ на изискано гостоприемство и високо ниво на обслужване, предлагайки пълна гама от СПА и уелнес услуги, включително минерални басейни, терапии и възстановяващи процедури. Ресторантите на комплекса предлагат гурме специалитети, вдъхновени от местната и международната кухня, осигурявайки още една причина гостите да се връщат отново и отново.

За резервации: +359 888 366 000
Сподели публикацията