Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Строителна корпорация КУБ, известен играч на пазара на недвижими имоти и строителство, обяви откриването на нов офис за продажби в град Варна. Това разширяване е част от стратегията на компанията за укрепване на позициите си на българския пазар.

Новият офис, разположен на бул. “Княз Борис I” №13, ще работи от понеделник до петък от 9:00 до 18:00, предлагайки пълен спектър от услуги на КУБ, включително консултации по въпроси на недвижимите имоти и презентации на проекти.

Олег Невзоров, генерален директор на КУБ Корпорация, коментира събитието: “Откриването на офис във Варна е ключова стъпка в нашата експанзия в България. Виждаме голям потенциал на този пазар и се стремим да предоставим на нашите клиенти най-доброто обслужване и достъп до атрактивни възможности в сферата на недвижимите имоти.”

Тази стъпка е част от по-широката стратегия на КУБ за разширяване на присъствието си на балканския пазар на недвижими имоти. Компанията кани клиенти, партньори и агенции за недвижими имоти да посетят новия офис.
За допълнителна информация можете да се свържете на телефон +359 52 920 162 или на електронна поща office@kybcorp.com. Повече за КУБ Корпорация можете да научите на kybcorp.com

Сподели публикацията